You are here:

Direct în istorie! Radu Drăguşin a atins o bornă negativă unică pentru Tottenham, după ce a luat roşu cu Qarabag. Ce gest a făcut Postecoglou

Direct în istorie! Radu Drăguşin a atins o bornă negativă unică pentru Tottenham, după ce a luat roşu cu Qarabag. Ce gest a făcut Postecoglou

UEFA Europa League

Comentarii

Radu Drăguşin a fost titular pentru Tottenham în meciul din Europa League cu Qarabag, însă a rezistat doar opt minute pe gazon.

Debut de coşmar pentru Drăguşin în Europa League! Gafă incredibilă, urmată de cartonaşul roşu

În minutul opt al partidei de pe Tottenham Hotspur Stadium, Radu Drăguşin a controlat defectuos o minge banală şi l-a faultat pe unul dintre fotbaliştii azerilor din postura de ultim apărător.

Centralul partidei nu a stat pe gânduri şi i-a arătat direct cartonaşul roşu fundaşului român, care şi-a lăsat echipa în 10.

Imediat după eliminarea lui Drăguşin, Ange Postecoglou a schimbat tactica şi a introdus un fundaş, pe Destiny Udogie, în locul lui suedezului Lucas Bergvall, mijlocaşul suedez al londonezilor.

Cu toate acestea, Tottenham a deschis scorul în minutul 12 prin Brennan Johnson.

”Început de coşmar pentru Radu Drăguşin. Fundaşul român a primit cartonaşul roşu în primele 10 minute ale meciului Tottenham - Qarabag”, au notat britanicii de la TNT Sports.

Radu Drăguşin rămâne în istoria lui Tottenham după ce a fost eliminat cu Qarabag

Din informaţiile furnizate de Opta, Radu Drăguşin este jucătorul din istoria lui Tottenham ce a primit cel mai rapid cartonaş roşu la debutul într-o competiţie europeană majoră (opt minute).

După ce a părăsit terenul, Ange Postecoglou i-a strâns mâna lui Radu Drăguşin, care a plecat cu capul în pământ spre vestiare.

Afla mai multe despre: radu drăguşintottenhamange postecoglou 

viewscnt
Articole similare