Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Directorul sportiv al Petrolului, răspuns pentru Daniel Opriţa. ”Minte! Sunt martori acolo, nu l-am înjurat!”

Directorul sportiv al Petrolului, răspuns pentru Daniel Opriţa. ”Minte! Sunt martori acolo, nu l-am înjurat!”

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii a II-a.

La finalul partidei, Daniel Opriţa a intrat în conflict cu Claudiu Tudor, director sportiv la Petrolul. Antrenorul roş-albaştrilor susţine că a fost înjurat şi acuzat că ar fi făcut ”blat” la partida Steaua - Hermannstadt, scor 1-4. 

La puţin timp, Directorul sportiv al Petrolului a oferit un răspuns pentru Daniel Opriţa în care susţine că nu l-a înjurat şi că are martori. El susţine că i-a reproşat antrenorului Stelei faptul că trage de timp. 

”Minte! Sunt martori acolo, nu l-am înjurat!”

”Minte! Sunt martori acolo, nu l-am înjurat. Dar i-am reproşat că a făcut schimbare în minutul 94. I-am zis 'nu te înţeleg. Sunteţi cu om în plus şi tragi de timp?'. I-am spus 'ok, du-te la galerie să te bucuri, te dădeai petrolist!'.

Aici a fost tratat cum trebuie şi nu trebuia să se comporte ca în tur, să meargă la galerie. Atitudinea lui ne-a mâhnit, asta i-am spus. Că l-am înjurat? Minte! Doar i-am reproşat că a tras de timp”, a spus Claudiu Tudor, la conferinţa de presă de după meci. 

Afla mai multe despre: liga 2-petrolul-oprita 

viewscnt
Articole similare