Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs de lider! Cum l-a lăsat Keşeru pe Cordea să execute penalty-ul şi cum a mobilizat echipa: "Mi-am câştigat respectul"

Discurs de lider! Cum l-a lăsat Keşeru pe Cordea să execute penalty-ul şi cum a mobilizat echipa: "Mi-am câştigat respectul"

FCSB

Comentarii

Atacantul Claudiu Keşeru a declarat, duminică seară, că toate lucrurile au mers de minune pentru FCSB la derby-ul cu Dinamo, scor 6-0, în Liga I.

Claudiu Keşeru: "Chiar toate lucrurile au decurs de minune"

"Chiar toate lucrurile au decurs de minune. Trebuia să execut la penalty-ul lui Cordea, dar l-am lăsat, pentru că acum toată echipa trebuia să simtă că face parte dintr-un proiect. Nimeni nu şi-a calculat eforturile, chiar dacă uneori erau haotice. Cred că prin ce am realizat în carieră, mi-am câştigat respectul, am văzut la antrenamente, dar trebuie să fac asta în fiecare zi.

Trebuie să ţin ritmul, nu mai am 20 de ani, dar nu mă las. M-am simţit ca primul mandat la primele meciuri. M-am retras puţin, să calmez nebunia din mine, eram ca un vulcan. Am venit să-mi demonstrez mie că pot, că pot face mai bine decât am făcut. Cred că există potenţial enorm, dar sunt multe etape de parcurs pentru titlu", a declarat Keşeru la televiziunile care transmit Liga I.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1, arbitrat de Istvan Kovacs.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7 (penalti), V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoclaudiu keseru 

viewscnt
Articole similare