Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs manifest în direct la TV. FCSB, cerută din nou în Ghencea: "Un stadion care e pustiu de doi ani. E culmea absurdului"

Discurs manifest în direct la TV. FCSB, cerută din nou în Ghencea: "Un stadion care e pustiu de doi ani. E culmea absurdului"

FCSB

Comentarii

După zile întregi de negocieri, derby-ul dintre FCSB şi Dinamo s-a jucat, în cele din urmă, pe arena "Arcul de Triumf", în locul stadionului din Ghencea.

Discuţiile dintre FCSB şi CSA Steaua n-au ajuns la un numitor comun, iar FCSB a jucat meciul cu Dinamo pe o arenă cu o capacitate de doar 8000 de locurii.

Pretenţiile exagerate ale reprezentanţilor Clubului Sportiv al Armatei l-au scos din minţi pe Emil Grădinescu.

"E un stadion care stă pustiu de doi ani de zile, nu produce un leu, dă-o încolo, hai să nu ne ascundem în spatele vorbelor. E un stadion pe care trebuia să se joace la greu, trebuia să duduie, trebuia să producă bani, a costat aproape 100 de milioane de euro. E culmea absurdului" , a declarat Emil Grădinescu.

FCSB s-a impus cu 2-1 în derby-ul cu Dinamo. Florinel Coman şi Darius Olaru au marcat pentru vicecampioana României, în timp ce echipa lui Ovidiu Burcă a redus din diferenţă prin Goncalo Gregorio.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoghenceasteauabecali 

viewscnt
Articole similare