Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Bafetimbi Gomis despre Răzvan Lucescu! ”Din punctul meu de vedere, naţionalitatea sa îl trage în jos!”

Discursul lui Bafetimbi Gomis despre Răzvan Lucescu! ”Din punctul meu de vedere, naţionalitatea sa îl trage în jos!”
Comentarii

Bafetimbi Gomis, atacant francez care este legitimat în prezent la Galatasaray, a vorbit despre Răzvan Lucescu, antrenor alături de care a lucrat la Al Hilal.

În prezent, Răzvan Lucescu s-a întors în Grecia, la PAOK, dar înainte de revenirea în Europa, el a cucerit alături de Al Hilal, în 2019, Liga Campionilor a Asiei. Atacantul francez a fost om de bază în echipa lui Lucescu şi a contribuit la reuşită. 

PAOK va juca returul contra lui Marseille din sferturile Conference League joi, iar Gomis, jucător care a evoluat în sezonul 2016/2017 pentru OM, a vorbit despre tehnicianul român. 

”Din punctul meu de vedere, naţionalitatea sa îl trage în jos!”

”Mi-ar plăcea să-l văd în Franţa. Din punctul meu de vedere, naţionalitatea sa îl trage în jos, dar ar putea antrena o echipă din top 6, i-ar surprinde pe mulţi. Răzvan mi-a oferit multă înţelegere când aveam cu adevărat nevoie. Are o filosofie grozavă de joc. Se inspiră din Guardiola, dar combină ideile cu stilul de fotbal italian. Nu a venit la Al Hilal pentru bani, ci pentru a câştiga Liga Campionilor Asiei.

A lucrat încontinuu, ne-a pus foarte multe videoclipuri pentru a înţelege ce doreşte de la noi, dar munca i-a fost răsplătită. Am câştigat Liga Campionilor Asiei. Când ne-a anunţat că pleacă, a început să plângă, dar la fel am făcut şi noi, jucătorii”, a declarat Gomis pentru L'Équipe.

Olympique Marseille s-a impus cu scorul de 2-1 în partda tur a sferturilor de finală ale Conference League, desfăşurată în urmă cu aproape cu o săptămână. Returul este programat joi, de la ora 22.00.

Afla mai multe despre: paok-gomis-răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare