Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Didier Deschamps despre Kylian Mbappe după ce starul lui PSG a marcat două goluri cu Polonia: ”Are abilitatea de a rezolva multe probleme!”

Discursul lui Didier Deschamps despre Kylian Mbappe după ce starul lui PSG a marcat două goluri cu Polonia: ”Are abilitatea de a rezolva multe probleme!”

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa naţională a Franţei a învins duminică, scor 3-1, reprezentativa Poloniei, în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

Golurile echipei franceze au fost înscrise de Olivier Giroud, în minutul 44, şi de Kylian Mbappe, în minutele 74 şi 90+1. Golul Poloniei a fost marcat de Lewandowski dintr-un penalti repetat. 

Polonezul a tras slab prima oară şi Lloris a apărat, dar portarul francez nu a avut un picior pe linia porţii şi, la reluare, Lewandowski a înscris. Echipa Franţei s-a calificat în sferturile de finală.

După meci, antrenorul Franţei a vorbit despre Kylian Mbappe. Selecţionerul l-a lăudat pe tânărul jucător pentru evoluţia pe care a avut-o. 

”Are abilitatea de a rezolva multe probleme!”

”Nu a fost un meci uşor pentru că Polonia a fost bine organizată, dar noi avem mereu această capacitate de a găsi un liant. Şi după aceea, e Kylian, care are abilitatea de a rezolva multe probleme, iar acest lucru este unul bun pentru noi.

A existat unitate de la început. Evident, a fi sferturile de finală este ceva foarte bun. Acum vom avea puţin mai mult timp liber, aşa că vom profita de aceste momente alături de cei dragi şi de familiile noastre, aşa cum am planificat”, a spus Deschamps, potrivit L'Equipe.

Afla mai multe despre: cupa mondială-franţa-mbappe 

viewscnt
Articole similare