Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Edi Iordănescu după o nouă victorie la FCSB: "O organizare defensivă foarte bună. Secretul este munca!"

Discursul lui Edi Iordănescu după o nouă victorie la FCSB: "O organizare defensivă foarte bună. Secretul este munca!"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu, antrenorul FCSB, a reacţionat la finalul meciului câştigat de echipa sa cu 1-0 în faţa Farului, la Ovidiu. Tehnicianul a spus că roş-albaştri au făcut un meci excelent din punct de vedere tactic şi s-au închis foarte bine după ce au deschis scorul.

Discursul lui Edi Iordănescu după o nouă victorie la FCSB: "O organizare defensivă foarte bună. Secretul este munca!"

FCSB a bifat a opt victorie la rând în toate competiţiile de la venirea lui Edi Iordănescu şi antrenorul a spus că e bine că echipa sa păstrează linia succeselor, iar meciul de al Ovidiu a fost câştigat cu o organizare defensivă foarte bună după deschiderea scorului.

"Păstrăm linia asta care este bună, este ok. O victorie de necontestat. Jucători care au încă probleme. Am arătat o organizare defensivă foarte bună. Am avut şansa să închidem jocul, în prima priză, cu Tavi Popescu, plus două, trei ocazii în repriza a doua. Din punctul meu de vedere, am avut ocazii importante, situaţii clare de gol. Sunt mulţumit, întotdeauna e loc de mai bine.

Am venit după patru zile, încercăm să gestionăm totul foarte bine. Nu este uşor să nu joci 3 săptămâni şi după să joci în trei în trei zile.

Există chimie totală între mine şi băieţi. Am băieţi inteligenţi şi cu dorinţă mare de performanţă. Cred că pot fi un antrenor dificil doar pentru cine nu-mi împărtăşeşte. Sunt jucători fantastici, trebuie să începem să confirmăm. Făcând paşi corecţi avem o şansă pentru acest obiectiv.

Secretul este munca. Secretul este în acelaşi timp că încercăm să fim mai responsabili, mai puţin răsfăţaţi decât în trecut, mai maturi, mai puţin copii în gândire şi cu mai puţine greşeli decât în trecut. Talent a fost tot timpul aici.  Sunt jucători fantastici, cu mult potenţial, dar trebuie să începem să confirmăm. Ca să confirmi, trebuie să te lupţi pentru campionat şi să îl câştigi, iar următorul pas cupele europene.

(n.r. - despre Budescu) A venit după o pauză foarte lungă. El a intrat în procesul de pregătire, după care a ieşit accidentat şi acum a reintrat. A jucat acum patru zile. Era foarte greu ca din nou să îi cerem acelaşi efort. E un jucător care pentru mine înseamnă enorm, un jucător pe care l-am dorit foarte mult, dar are răbdarea necesară, are maturitatea necesară ca să o ia pas cu pas.

E un jucător care în viitor sunt sigur că ne va ajuta foarte mult, dar toată lumea aici înţelege că este în slujba echipei şi fiecare îşi aşteaptă momentul""
, a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport, la flash-interviu.

Farul - FCSB 0-1, în Liga 1

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a XIII-a a Ligii 1.

A marcat Grameni, în minutul 13 (autogol).

FC Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Rădăslăvescu (Sali ’75), Artean, Grameni (Pitu ’75) – Ciobanu (Purece ’86), Betancor (Petre ’75), Chiţu (Ganea ’46).  Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Şut ’69), Oaidă, Fl. Tănase – V. Gheorghe (Cordea ’57), Keşeru (Budescu ’85), Oct. Popescu (Stoica ’85). Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Ghiţă ’71 / Radunovic ‘45

Arbitri: Ionuţ Coza – Ionel Valentin Dumitru, Ionuţ Marius Bobe – Cătălin Popa

Observator: Liviu Ciubotariu

Partida era programată la 24 octombrie, dar a fost amânată atunci din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu covid-19 de la FCSB.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 36 de puncte, FCSB se află pe locul doi, cu 30 de puncte, iar poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbreactie 

viewscnt
Articole similare