You are here:

Discursul lui Kopic după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României + Reacţia lui Cîrjan

Discursul lui Kopic după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României + Reacţia lui Cîrjan

Dinamo București

Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a învins miercuri seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Voluntari, în play-off-ul Cupei României.

Kopic, după victoria lui Dinamo + Ce a declarat Cîrjan după golul marcat 

Dinamo a pierdut un jucător important încă din minutul 13, când Hakim Abdallah a fost faultat şi s-a accidentat grav la umăr. El a fost înlocuit şi transportat la spital. Alb-roşii au deschis scorul însă în minutul 24, prin Cătălin Cîrjan, care a înscris din careu.

Acesta a fost şi scorul final al meciului, iar Dinamo s-a calificat în grupele Cupei României, alături de CSM Reşiţa, SCM Rm Vâlcea, Sănătatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Poli Iaşi, FC Botoşani, FC Hermannstadt, Unirea Ungheni, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Agricola Borcea şi Unirea Alba Iulia.

Zeljko Kopic, antrenorul echipei Dinamo, a vorbit despre victoria de azi. 

”În acest moment, aşteptăm să vedem care e situaţia lui Hakim Abdallah. Am mai avut probleme cu accidentările, trebuie să vedem concret care e treaba. Aceasta este echipa pe care o folosesc, nu judec în termeni de cel mai bun 11. Am avut doi jucători noi faţă de ultima partidă. Am fost puţini obosiţi, dar am hotărât să introducem o echipă puternică, deoarece am jucat contra unei echipe puternice.

Trebuia să avem mai multe realizări ofensive, dar cel mai important e că am câştigat. Pentru mine e extrem de important că ne-am calificat în grupe. Trebuie să avem răbdare cu toţi jucătorii.

Mergem să jucăm cu liderul din acest moment, mergem să jucăm fotbal şi sperăm să ne întoarcem cu un rezultat bun. Da, mai avem nevoie de transferuri”, a declarat antrenorul ”Câinilor”.

Ce a declarat Cătălin Cîrjan după meci:

”Au fost în primele două etape două goluri. Fiecare îşi face treaba în fiecare meci. Dacă nu am făcut-o eu, a fost Dennis Politic sau Abdallah. Suntem o echipă bună. Nu cred că voi marca în fiecare meci.

E un lucru extraordinar să joci cu suporteri. Şi când jucăm în deplasare zici că suntem acasă. Le mulţumim că ne susţin şi le dedicăm victoria.

Mergem la fiecare meci cu gândul la victorie. Ne dorim să câştigăm Cupa. Am intrat în grupe şi acum ne vom concentra şi pe campionat.”, a spus Cătălin Cîrjan la flash-interviu.

Afla mai multe despre: cătălin cîrjankopicdinamo 

viewscnt
Articole similare