You are here:

Discursul lui Kopic după remiza din Giuleşti. Antrenorul mai vrea jucători la Dinamo

Discursul lui Kopic după remiza din Giuleşti. Antrenorul mai vrea jucători la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în etapa a şasea din Superligă. Giuleştenii rămân fără victorie în campionat.

Kopic, după Rapid - Dinamo

Pe Giuleşti, în derby-ul cu Dinamo, antrenorul gazdelor, Neil Lennon, a început meciul ca de obicei, fără Săpunaru, iar rapidiştii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize – bara lui Gojkovic, din minutul 44. După pauză, Homawoo l-a faultat în careu pe Gojkovic şi, după verificarea VAR, arbitrul Iulian Călin a dictat penalti. Petrila a transformat în minutul 53, deschizând scorul.

După numai patru minute portarul gazdelor, Siegrist, a intervenit foarte bine la Selmani. Petrila a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 74, dar Golubovic a fost la post.

După numai un minut Cristian Ignat l-a tras de tricou, în careu, pe Selmani, şi, după verificarea VAR, s-a dictat penalti pentru Dinamo. Selmani a transformat şi alb-roşii au egalat. În cele din urmă acesta a fost scorul final în derby, 1-1, şi Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte.

Rapid este pe locul 11, cu 5 puncte, giuleştenii rămânând singura echipă fără victorie din Superligă.

Kopic, antrenorul echipei Dinamo, a vorbit despre remiza de azi. De asemenea, antrenorul a mărturisit că mai aşteaptă jucători la Dinamo.

”Avem respect pentru Rapid, pentru echipă, dar trebuie să fim mulţumiţi că am luat punct. Impresia mea este că puteam să luăm toate cele trei puncte. Am avut mai mult curaj şi ceva mai multă mentalitate de învingători, dar am făcut acea greşeală. 

A fost o greşeală (n.r. penalty-ul comis de Boateng), un fel de reacţie să nu luăm gol. E o lipsă de concentrare şi trebuie să discutăm. Defensiva noastră joacă bine, dar luăm destul de multe goluri. 

În fiecare zi lucrăm cu jucătorii şi aşa cum am zis înainte de meci, eu am încredere în toţi jucătorii mei. Reacţia lui Caragea a fost o reacţie foarte, foarte bună. 

Sunt mulţi jucători pe piaţă fără contract, dar trebuie să căutăm jucători care să se adapteze şi să vină aici. Avem câteva opţiuni, dar trebuie să aibă dorinţa să vină aici. 

Avem nevoie de mentalitate, acum avem mentalitatea de a lupta până la final. Asta am îmbunătăţit. Ne trebuie mai multă determinare. 

Pentru un atacant e important să înscrie. Pentru echipă şi pentru energia pe care o are în teren, el (n.r. Selmani) e un jucător foarte, foarte important pentru noi”, a spus Zeljko Kopic.

Afla mai multe despre: kopicdinamorapid 

viewscnt
Articole similare