Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Marin Dună după dezastrul de la Gaz Metan: "Nu există niciun viitor"

Discursul lui Marin Dună după dezastrul de la Gaz Metan: "Nu există niciun viitor"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Formaţia Dinamo a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1.

Discursul lui Marin Dună după dezastrul de la Gaz Metan: "Nu se întrevede niciun viitor"

Gaz Metan Mediaş, echipă rămasă în această săptămână fără mai mulţi jucători şi fără antrenorul principal Ilie Poenaru, a fost condusă de pe bancă de secundul Marin Dună.

Dună regretă situaţia Gazului şi face un apel câtre autorităţi pentru următorul sezon. De asemenea, secundul a lăudat tinerii jucători care au evoluat azi. Remarcatul serii: Dragoş Iancu. 

"Mi-e greu sa analizez jocul pentru ca nu ar fi o analiză corectă. Unii au arătat ceva, chiar Iancu, a arătat foarte bine. Maxim a jucat foarte bine. Sunt jucători de perspectivă, dar nu trebuie aruncaţi toţi. O să fie şi mai greu pentru ei. Nu ştiu ce se va întâmplă, mie îmi pare rău pentru că se formase un grup bun şi sunt convins că se scapă de la retrogradare. Eu sper ca autorităţile să facă ceva din vară. Nu se întrevede niciun viitor. Asta se înţelege, nu ştiu dacă se mai vrea.

Eu cred că este un dezastru şi ar fi păcat de un oraş. Noi am trecut a doua oră prin aşa ceva, asta e viaţă, nu noi controlăm factorul financiar. Nu au cum.. li se vor lua puncte şi vor retrograda. Se va ajunge cu 0 puncte. Vor juca aceşti copii în continuare. Vor arata doar lucruri bune individuale, la nivel de echipa nu au cum. Iancu este un jucător care are psihicul puternic şi poate să arate", a declarat Marin Dună după înfrângere drastică din Ştefan cel Mare. 

Au evoluat următoarele echipe: 

Dinamo: Cristiano – Buleică, Patriche, Jovanovic (Giafer ’78), A. Radu – Rodriguez, Pierret (Torje ’46), Ivanov (Carp ’61) – Borduşanu (Bani ’61), Ivanovski (Borcea ’82), C. Matei. Antrenor: Flavius Stoican

Gaz Metan Mediaş: Buzbuchi – Cr. Maxim (Ursu ’90), Matricardi, Kanda, Dobrescu – Iancu, Chamed – Costea (Domşa ’83), Harfaş (Noian ’46), Şteau (Mathaus ’90) – Gaşpar. Antrenor: Marin Dună

Afla mai multe despre: gaz metanmarin dunadinamo 

viewscnt
Articole similare