Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Varane după ce Franţa a pierdut Cupa Mondială în faţa Argentinei: ”Suntem foarte dezamăgiţi!”

Discursul lui Varane după ce Franţa a pierdut Cupa Mondială în faţa Argentinei: ”Suntem foarte dezamăgiţi!”

Cupa Mondială

Comentarii

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială la fotbal, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând şi în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

Varane a cedat în reprizele de prelungiri şi a fost nevoit să fie schimbat de Konate. La finalul meciului, fostul fundaş de fier al lui Real Madrid a oferit un discurs sincer. Fotbalistul susţine că nu a fost de ajuns ca Franţa să ajungă în finală.  

”Suntem foarte dezamăgiţi. Noi am dat totul. Ne-am confruntat cu multe obstacole în timpul competiţiei, ne-am luptat până la final. Nu ne-am dat bătuţi.

Astăzi, timp de o oră, nu am fost în joc. Ne-am întors şi am fi putut câştiga şi noi. Foarte mândru de francezi, de acest grup. Am dat totul, ţinem capul sus.

Am revenit în meci, a fost complicat. S-a întâmplat foarte repede. Ne-am revenit  fizic, eram mai buni decât ei. Nu am fost departe de a reuşi să răsturnăm meciul, care începuse prost. Există o putere mentală în acest grup, multă inimă. Ne-a permis să ajungem în finală. Dar asta nu a fost suficient pentru a câştiga”, a declarat Varane.

Afla mai multe despre: cupa mondială-franţa-argentina-varane 

viewscnt
Articole similare