Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul preşedintelui de la PSG, după finala Cupei Mondiale: ”Sunt trist pentru Mbappe, dar fericit pentru Messi!”

Discursul preşedintelui de la PSG, după finala Cupei Mondiale: ”Sunt trist pentru Mbappe, dar fericit pentru Messi!”

PSG

Comentarii

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, qatariotul Nasser Al-Khelaifi, a declarat că este mândru de jucătorii săi care au evoluat în finala Cupei Mondiale.

Preşedintele PSG a apreciat că turneul final al Cupei Mondiale din Qatar a fost cel mai bun din istorie.

”Sunt trist pentru Franţa, pentru Kylian. A avut un turneu grozav. Sunt fericit pentru Leo (Messi). Cred că merită o Cupă Mondială. Are 35 de ani, probabil a fost ultimul său Mondial. Sunt mândru de jucătorii mei. Nu pot fi mai mândru decât acum”, a declarat Al-Khelaifi. 

Argentina - Franţa 4-3 (după loviturile de departajare)

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2, la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

Golul doi al Argentinei a fost o bijuterie semnată de Di Maria după o fază colectivă în mare viteză. Dică susţine că 80 la sută din gol a fost al mijlocaşului central Mec Allister, care a jucat inteligent din prima şi a oferit rapiditate acţiunii care i-a surprins pe francezi. 

Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

La finalul prelungirilor, scorul era 3-3, golurile fiind marcate de Messi ’23 (penalty), ‘109, Di Maria ’36 / Mbappe ’80 (penalty), ’81, ‘118 (penalty).

La loviturile de departajare, scorul a fost 4-2 pentru argentinieni. Pentru naţionala lui Scaloni au înscris Messi, Dybala, Paredes şi Montiel.

Franţa a marcat prin Mbappe şi Kolo Muani, însă Coman şi Tchouaméni au ratat.

La acest meci, Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe partide jucate la turneele finale ale CM (26) şi Lloris portarul cu cele mai multe meciuri la turneele finale (20).

Afla mai multe despre: psg-qatar-cupa mondială-nasser al-khelaifi 

viewscnt
Articole similare