You are here:

"Discut şi cu alte cluburi". Concurenţă pentru atacantul pentru care FCSB a pus banii pe masă. Cât oferă Gigi Becali

"Discut şi cu alte cluburi". Concurenţă pentru atacantul pentru care FCSB a pus banii pe masă. Cât oferă Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Interesul FCSB pentru atacantul dorit în lotul "roş-albaştrilor" a fost confirmat de agentul jucătorului. După transferul lui Daniel Popa (28 de ani) de la U Cluj, Gigi Becali mai vrea cel puţin un atacant ca să completeze lotul.

Unul dintre vârfurile pe care Becali a pus ochii, la recomandarea apropiaţilor, este Tshegofatso Mabasa (27 de ani), golgheterul celor de la Orlando Pirates din Africa de Sud. Incurajat de succesul aducerii lui Siyabonga Ngezana, Becali este gata să mizeze din nou pe un jucător sud-african.

Tshegofatso Mabasa, noua ţintă a FCSB, după refuzul lui Denis Alibec

Au existat informaţii că FCSB a trimis deja o ofertă oficială de transfer pentru Tshegofatso Mabasa, de 300.000 de euro şi 20% dintr-o viitoare mutare, iar agentul atacantlui sud-african a confirmat interesul "roş-albaştrilor.

Totuşi, el a precizat că discută şi cu alte cluburi din Europa pentru transferul lui Tshegofatso Mabasa. După refuzul lui Denis Alibe, care nu vrea să semneze din nou cu FCSB, dar şi neînţelegerile la preţ la transferul lui Louis Munteanu de la Fiorentina, FCSB s-a orientat către Tshegofatso Mabasa, golgheterul sud-africanilor de la Orlando Pirates.

”Îl doreşte FCSB! Vor juca cel mai probabil în Champions League. În acest moment, vorbesc şi cu alte cluburi din Europa! Însă el trebuie ajutat să îşi menţină calmul până la finalul sezonului”, a declarat Gary Cassica, agentul atacantului, potrivit celor de la Far Post.

Tshegofatso Mabasa a marcat de 19 ori şi a livrat trei pase decisive în toate competiţiile sezonului la Orland Pirates, în 32 de meciuri jucate.

  • 950.000 de euro este cota de piaţă a lui Tshegofatso Mabasa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: tshegofatso mabasatransferfcsbconcurentanegocieri 

viewscnt
Articole similare