You are here:

Discuţia privată dintre Alex Mitriţă şi Mircea Lucescu, dezvăluită! Selecţionerul şi-a dat seama ce fel de fotbalist este

Discuţia privată dintre Alex Mitriţă şi Mircea Lucescu, dezvăluită! Selecţionerul şi-a dat seama ce fel de fotbalist este

Echipa națională

Comentarii

Alex Mitriţă a revenit la echipa naţională, de această dată sub comanda lui Mircea Lucescu.

Cum a reuşit Mircea Lucescu să-l motiveze pe Alex Mitriţă la echipa naţională

Dacă starul oltenilor nu a prins echipa naţională sub comanda fostului selecţioner Edward Iordănescu, iată că situaţia s-a schimbat odată cu venirea lui „Il Luce”.

Actualul selecţioner şi-a pus încrederea în Alex Mitriţă, iar extrema Universităţii Craiova nu a dezamăgit. Introdus pe teren în meciul cu Lituania, deşi din postura de rezervă, Mitriţă şi-a luat în serios misiunea şi a reuşit chiar să înscrie pe final de meci.

După gol, Mitriţă s-a dus direct la Mircea Lucescu, îmbrăţişându-l pentru toată încrederea acordată. După meci, „Il Luce” a explicat că nu a fost deloc complicat să-l motiveze pe fotbalistul „capricios”, ba dimpotrivă.

Selecţionerul a precizat că Alex Mitriţă s-a comportat exemplar pe durata întregii convocări.

„S-a comportat extraordinar! A spus că nu va mai face niciodată niciun fel de opoziţie dacă joacă sau nu joacă, vrea să fie cât mai mult timp la naţională, indiferent în ce postură. E cel mai mare câştig avut de el, un jucător ca el care e mai recalcitrant, mai greu de stimulat.

M-a ajutat şi Răzvan în legătură cu el. Mi-a dat nişte sfaturi faorte serioase şi văd că lucrurile funcţionează. Ne ajutăm că suntem tată şi fiu”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescualex mitritaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare