Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţie aprinsă în studioul Orange Sport: „Sistemul cu play-off e cel mai bun!” / „Al naibii sistem, mă! Nu se uită lumea altfel?”

Discuţie aprinsă în studioul Orange Sport: „Sistemul cu play-off e cel mai bun!” / „Al naibii sistem, mă! Nu se uită lumea altfel?”

Superliga

Comentarii

Sistemul cu înjumătăţirea punctelor în play-off şi play-out a fost unul controversat încă de la punerea lui în aplicare.

Sistemul din Superligă, analizat în direct de Panduru şi Cosmescu

În direct la Orange Sport, Dan Udrea, Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru au comentat pe marginea acestui subiect, având opinii diferite.

Comentatorul Orange Sport nu consideră normală înjumătăţirea punctelor, în timp ce Dan Udrea şi Basarab Panduru consideră că sistemul e perfect pentru România, reuşind să ridice nivelul de atractivitate.

Bogdan Cosmescu: „Mie asta nu mi se pare normal. Nu e corect să injumătăţeşti punctele!”

Basarab Panduru: „Asta se tot discută. Sunt probabil mulţi care nu sunt de acord, dar eu sunt de acord cu sistemul ăsta cu play-off şi cu injumătăţire, mai ales dacă vrem să avem echilibru!”

Dan Udrea: Da, şi mie mi se pare că e cel mai bun sistem, dacă vrem să avem un campionat atractiv.

Bogdan Cosmescu: „Al naibii sistem, mă! Bundesliga nu atrage că are sistemul ăsta sau cum? Nu se uita lumea la Liga 1 dacă nu aveam sistemul ăsta?”

FCSB este lider în Superligă după 28 de etape, reuşind să adune 61 de puncte. Pe locul 2 se află Rapid, cu 51 de puncte după 28 de meciuri. Deşi este o diferenţă de 10 puncte actualmente între cele două rivale din Bucureşti, în play-off distanţa ar fi de doar 5 lungimi.

Afla mai multe despre: play-offsuperligabogdan cosmescubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare