Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţiile dintre FRF şi Olăroiu, dezvăluite! Ce a răspuns antrenorul când i s-a propus să preia echipa naţională: ”Mi-a zis un lucru de suflet” | EXCLUSIV

Discuţiile dintre FRF şi Olăroiu, dezvăluite! Ce a răspuns antrenorul când i s-a propus să preia echipa naţională: ”Mi-a zis un lucru de suflet” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit că a vorbit cu Cosmin Olăroiu în legătură cu preluarea echipei naţionale.

La o lună de la expirarea contractului lui Mirel Rădoi, echipa naţională încă nu are selecţioner, iar candidaţii refuză rând pe rând ofertele FRF-ului.

Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu au refuzat deja oficial propunerile lui Burleanu, însă nu toate discuţiile avute de federaţie fuseseră la fel de publice ca acestea.

Invitat în studioul Telekom Sport, Andrei Vochin a dat exemplu doi antrenori cu care a discutat. Dacă despre refuzul lui Lucescu jr. se ştia deja, conversaţia cu Olăroiu nu era cunoscută.

Consilierul lui Răzvan Burleanu a dezvăluit că i-a propus fostului antrenor de la FCSB să preia echipa naţională, însă acesta nu a vrut ”să se lege la cap” cu selecţionata României.

Discuţiile dintre FRF şi Olăroiu, dezvăluite

Aceste categorii care au succes în afară nu sunt tentate să vină la echipa naţională. Am discutat cu antrenori de genul acesta, doi dintre ei, nu e greu de ghicit cu cine (n.r. Cosmin Olăroiu şi Răzvan Lucescu).

Mi-a spus (n.r. Olăroiu), printre altele, dincolo de alte clauze care existau şi aşa mai departe, mi-a mai zis şi un lucru mai de suflet, <<Eu, aici, sunt liniştit, îmi câştig banii, îmi fac treaba, mai câştig şi trofee şi nu sunt supus oprobiului public aşa cum aş fi în ţară după primul meci>>.

Unul trecuse prin chestia asta, Răzvan, altul nu trecuse, dar fusese la Steaua (n.r. FCSB) şi văzuse cum e. El a făcut performanţă la Steaua (n.r. FCSB) şi tot era contestat, că aşa e viaţa antrenorilor. Atunci oamenii spun, <<Dacă eu câştig atât, ce rost are să mă leg la cap pentru o chestie d-asta?>>.

(n.r. de ce s-au mai dus Burleanu şi Stoichiţă la Răzvan Lucescu dacă ştiau de clauză?) Nu ştii niciodată care este realitatea între ce scrie pe hârtie şi care este relaţia cu patronul respectiv.

Există antrenori care au clauze, dar care merg în altă parte de comun acord cu patronul clubului”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

După o nouă rundă de negocieri, dintre cele cinci variante ale FRF-ului au mai rămas patru.

Adi Mutu, Edi Iordănescu, Laszlo Boloni şi Victor Piţurcă se luptă pentru post, în timp ce Adrian Ursea a ieşit din cursă.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare