Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Disensiuni majore în fotbalul românesc. ”Copilul ăsta nu a făcut altceva în aceşti patru ani decât să se pregătească pentru alegerile astea”

Disensiuni majore în fotbalul românesc. ”Copilul ăsta nu a făcut altceva în aceşti patru ani decât să se pregătească pentru alegerile astea”

FRF

Comentarii

În ciuda dezvăluirilor pe care actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal le-a făcut în ultimele zile, Adrian Porumboiu a declarat că speră ca Ionuţ Lupescu să iasă câştigător în cursa pentru şefia fotbalului românesc.

”Copilul ăsta nu a făcut altceva în aceşti patru ani decât să se pregătească pentru alegerile astea. A început să iasă acum trebuia să spună când s-a dus la federaţie am găsit asta, asta...  Le-a ţinut patru ani de zile ca să le tuflească acum, te doare capul.

Eu nu sunt interesat de nicio apropiere de nicio formulă, dacă se vrea şi sper ca lumea să înţeleagă că singurul care poate face... eu aş fi mers cu ochii închişi după Gică Popescu, dar nici Ionuţ Lupescu nu este  o variantă rea, dimpotrivă. Ar fi cea mai nimerită variantă la momentul actual, sper să aibă succes.

Eu sper ca Ionuţ să câştige, toată lumea speră, dar va fi o luptă grea. Sistemul este atât de bine antrenat, pregătit încât nici numărul meciurilor internaţionale ale lui Lupescu, nici cariera şi ce a făcut nu contează uneori, contează butoanele, cine are butoanele... asta este”, a  declarat Adrian Porumboiu la Telekom Sport.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: razvan burleanuionut lupescuadrian porumboiu,  

viewscnt
Articole similare