Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dispariţia din Superligă pe care MM Stoica nu o înţelege: ”Era un jucător chiar foarte bun!” | EXCLUSIV

Dispariţia din Superligă pe care MM Stoica nu o înţelege: ”Era un jucător chiar foarte bun!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58), se miră de dispariţia unui jucător din prim-planul Superligii.

FCU Craiova a fost învinsă de Oţelul Galaţi, scor 0-1 (0-0), vineri, în deplasare, într-o partidă din etapa a 25-a din Superligă.

  • Unicul gol al partidei a fost marcat de către Ştefan Bodişteanu, în minutul 64, după o centrare perfectă din dreapta a lui Frederic.

Mihai Stoica se miră de dispariţia lui Asamoah

La finalul jocului, antrenorul oltenilor, Giovanni Costantino s-a plâns de faptul că echipa sa nu a arătat consistenţă la mijlocul terenului, acolo de unde ar fi trebuit să plece ultima pasă pentru atacanţi.

Imediat după această declaraţie, Mihai Stoica şi-a declarat uimirea că FCU Craiova nu se mai bazează pe un mijlocaş precum Samuel Asamoah (29 de ani), un fotbalist care a arătat multe lucruri frumoase în echipa olteană în ultimele două sezoane.

Cu toate acestea, în actuala stagiune, nu a mai jucat atât de mult. A bifat nouă prezenţe, dintre care patru din postura de titular şi cinci din postura de rezervă.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Samuel Asamoah, conform transfermarkt.de.

Cifre statistice din cariera lui Asamoah:

  • la Sint-Truiden: 115 meciuri, 6 goluri şi 7 pase de gol
  • KAS Eupen: 104 meciuri, 12 goluri şi o pasă de gol
  • FCU Craiova: 82 de meciuri, 1 gol şi 6 pase de gol. 

Mă mir că a dispărut Asamoah, pentru că arăta foarte bine la un moment dat. A început cu Mutu, dup-aia a avut iar o scădere, apoi a arătat iar foarte bine.

Nu mi se părea rău deloc. Mi se părea chiar un jucător foarte bun. Anul trecut, a început să joace Albu pentru că era sub vârstă, iar Popa nu era în poartă. Nu putea să joace cu Achim. Nu se atinge nimeni de Achim.

Dar acum cred că ar fi avut nevoie de un jucător care să lege mai bine jocul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: asamoahmihai stoicacostantino 

viewscnt
Articole similare