Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dispariţie surprinzătoare din primul ”11” al Rapidului. ”Sincer, nu mă aşteptam!” | EXCLUSIV

Dispariţie surprinzătoare din primul ”11” al Rapidului. ”Sincer, nu mă aşteptam!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid n-a avut parte de un debut în Superligă, ediţia 2023/2024, aşa cum îşi dorea. A scos doar un punct pe teren propriu, contra celor de la Sepsi.

Din primul ”11” aliniat de către Cristiano Bergodi, împotriva fostei sale echipe, a lipsit brazilianul Junior Morais (36 de ani), unul dintre cei mai iubiţi jucători din Giuleşti.

”Se ştie că Braun are probleme pe defensivă!”

Fundaşul stânga a luat loc pe banca de rezerve, iar în locul său a fost titularizat Christopher Braun, un fotbalist de picior drept.

Prezent în studiourile Orange Sport, Bogdan Cosmescu a recunoscut că nu se aştepta la această decizie a lui Cristiano Bergodi, deoarece brazilianul a fost cel care a dus greul în ultimii ani şi este greu de scos din echipă.

Eu nu mă aşteptam să dispară din echipa de bază Junior Morais. Sincer, nu mă aşteptam. Nu a jucat rău Braun, deşi pe faza defensivă are probleme. Se ştie de când juca la Botoşani.

Braun e bun pe atac. E un fundaş extrem de activ pe faza de atac. Dovadă, la faza golului, totul pleacă de la greşeala lui. Nu se iese niciodată aşa şi să te scoată Ştefănescu din joc.

Braun în dreapta nu poate, pentru că e Onea acolo şi e foarte bun”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Junior Morais se află la Rapid din vara lui 2021, după ce s-a despărţit de Gaziantep. În tot acest timp, a fost unul dintre cei mai utilizaţi jucători ai giuleştenilor: 72 de partide, cu 4 goluri şi 3 pase decisive.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Junior Morais, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: junior moraisbogdan cosmescuchristopher braun 

viewscnt
Articole similare