Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djibril Cisse, gata să revină pe teren la 38 de ani şi să joace pe gratis la orice club din Ligue 1! Motivul din spatele dorinţei francezului

Djibril Cisse, gata să revină pe teren la 38 de ani şi să joace pe gratis la orice club din Ligue 1! Motivul din spatele dorinţei francezului

Ligue 1

Comentarii

Djibril Cisse, unul dintre cei mai buni atacanţi ai Franţei din ultimii 15 ani, vrea să revină pe teren la 38 de ani. E gata să joace pe gratis pentru orice club din Ligue 1 care îl doreşte şi a anunţat şi motivul pentru care e gata să facă acest lucru.

Fostul atacant de la Auxerre, Liverpool, Olympique Marseille sau Lazio are în plan să revină şi să joace la orice formaţie din Ligue 1 care îl doreşte. Motivul l-a anunţat într-un interviu acordat pentru So Foot. Vrea să înscrie încă patru goluri pentru a intra într-o categorie selectă a celor cu cel puţin 100 de reuşite în campionatul Franţei.

"Ştiţi cum e un golgheter. Suntem îndrăgostiţi de gol, de recorduri. Mă vânează borna de 100 de goluri, am rămas la 96. Îmi lipsesc patru şi nu mă împac bine cu această idee. Mă înnebuneşte! Dacă un club ar accepta, aş putea marca patru goluri în două sau trei luni. Sunt motivat, când am un obiectiv, dau totul pentru a-l atinge. Pot ajuta echipa şi din punct de vedere mental, echipele de juniori şi le-aş putea da sfaturi atacanţilor. Mi-ar plăcea. Aş juca pe gratis!", a spus Djibril Cisse, în intreviul acordat So Foot.

Djibril Cisse s-a retras din activitate în vara lui 2019, iar ultimul club pentu care a jucat a fost Yverdon-Sport, din Elveţia.



Cisse a câştigat Liga Campionilor cu Liverpool, în 2005, şi are 41 de seleţii şi nouă goluri la naţionala Franţei.

Afla mai multe despre: djibril cisseligue 1recordgolgheter 

viewscnt
Articole similare