Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Doamne fereşte!” Bogdan Cosmescu a rămas fără reacţie când a văzut penalty-ul primit de Rapid | EXCLUSIV

„Doamne fereşte!” Bogdan Cosmescu a rămas fără reacţie când a văzut penalty-ul primit de Rapid | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat duelul cu Poli Iaşi, scor 3-2, în Giuleşti.

„Doamne fereşte!” Bogdan Cosmescu a rămas fără reacţie când a văzut penalty-ul primit de Rapid | EXCLUSIV

Meciul a avut însă câteva momente controversate de arbitraj, dintre care s-a remarcat în special penalty-ul primit de Rapid în prelungirile primei reprize. Claudiu Petrila a căzut la un contact minim în careul advers, însă s-a acordat lovitură de la 11 metri, ratată ulterior de Albion Rrahmani.

În studioul Orange Sport, Dan Udrea, Bogdan Cosmescu, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au analizat penalty-ul acordat, însă opiniile au fost contradictorii.

Bogdan Cosmescu: „Petrila a învăţat că trebuie să încerce, ce se poate întâmpla? Să ia un galben în cel mai rău caz, dar el încearcă.

Basarab Panduru: „În ziua de astăzi sunt şanse mari de tot să primeşti ceva. Dacă nu, atunci iei un galben şi asta e...”

Dan Udrea: „Deci la faza asta e un penalty acordat corect, da?”

Constantin Zotta: „Da, penalty corect!”

Bogdan Cosmescu: „Doamne fereşte, Doamne fereşte...”

 

„Dacă nu poţi să faci 2-0 cu Botoşani...” Bogdan Cosmescu trage un semnal de alarmă „Nu înţeleg mentalitatea antrenorilor români” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu a analizat prestaţiile celor de la FCSB şi Rapid, două candidate la titlu în acest sezon.

Deşi ambele echipe bucureştene au jucat împotriva unor formaţii mai slab cotate, victoriile au venit la limită, cu mari emoţii. FCSB a câştigat la Botoşani, scor 1-0, în timp ce Rapidul s-a impus pe teren propriu, scor 3-2, cu Poli Iaşi.

Comentatorul Orange Sport nu înţelege de ce echipele mai bine clasate nu vor să majoreze diferenţa şi preferă să apere un avantaj minim în astfel de dueluri.

„Nu înţeleg mentalitatea antrenorilor români şi e valabil şi la Rapid, cu Bergodi. Deci ai o echipă mai slabă în faţă, o domini, eşti mai bun, de ce nu forţezi? De ce să ajungi să ai emoţii uriaşe? Dacă nu poţi să faci 2-0 cu Botoşani, nu poţi să emiţi pretenţii la titlu.

Rapidul, la fel, face 3-2 cu Iaşiul. E o conjunctură că nu a fost egalată pe final. De ce nu faci 4-2? Eu cred că de la antrenori vine, nu de la jucători”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

După 12 etape din actualul sezon, FCSB este lider în campionat, cu 29 de puncte. CFR Cluj este pe 2, cu 26 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 3, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescurapidpoli iasi 

viewscnt
Articole similare