You are here:

"Doamne, în ce lume trăim!" Stoican a mers la Biserică, dar nu s-a putut abţine. Cum îi răspunde celui care i-a cerut public demisia. "Nu se uită la meci şi mai mănâncă şi pizza!"

"Doamne, în ce lume trăim!" Stoican a mers la Biserică, dar nu s-a putut abţine. Cum îi răspunde celui care i-a cerut public demisia. "Nu se uită la meci şi mai mănâncă şi pizza!"

Superliga

Comentarii

Doi consilieri locali din Iaşi - Florentin Ciobotaru şi Mihai Gavril -au contestat parcursul echipei de fotbal în cadrul unei şedinţe a Consiliului Local, iar unul dintre ei a vorbit chiar despre o posibilă demisie a lui Flavius Stoican, iar tehnicianul grupării moldave nu rămâne dator.

Asta deşi chiar el spune că îşi promisese că va fi mai calm de acum înainte. Stoican le-a răspuns dur celor doi, însă cel mai şifonat a ieşit Mihai Gavril.



"Am văzut ieri o declaraţie a unui consilier local, că trebuie să vin eu să dau declaraţii... Îl sfătuiesc să îşi vadă de treaba lui, să îşi vadă de ceea ce are de făcut, pentru că mi se pare penibil ca, într-o şedinţă de Consiliu Local, să sari de la ce ai de făcut tu acolo, să sari la fotbal, doar ca să îţi faci campania.

Şi mai este încă un domn care a zis ceva de demisie. Acel domn mai vine şi la stadion, mai mănâncă şi pizza, nici nu se uită la meci, stă cu casca în ureche... Din ce am auzit, nu se uită la meci şi mai mănâncă şi pizza. Eu aş vrea să vină să plătească biletul, să dea 10 lei şi apoi să aibă opinii. Opiniile să şi le ţină acasă sau să vină să le discute aici, nu într-o şedinţă de Consiliu Local, ca să îşi facă publicitate pe spatele echipei.

Doi oameni care nu au făcut nimic, nu au adus un leu, un şurub la această echipă, se găsesc să vorbească într-o şedinţă care nu avea nicio legătură. Doamne, în ce lume trăim! Am fost ieri la Biserică, am zis să fiu mai calm, mai atent, mai liniştit... Dar când văd asemenea situaţii, în care să îţi faci publicitate, să te legi de fotbal, care tu până acum nu ai avut nicio treabă cu fotbalul, şi să spui că vrei nu ştiu ce... Discuţii, şedinţe, ca să îţi faci publicitate şi să îţi faci campanie, mi se pare de o penibilitate cruntă.

În rog frumos, că avem nevoie, dacă tot e iubitor al fotbalului, de 20-25 de aspersoare, sau 30, nu ştiu câte, de furtun, de distribuitoare şi de cuplu-aspersor... Am toată lista aici. Dacă tot e iubitor al fotbalului şi iubeşte atât de mult echipa, pentru săptămâna viitoare cred că nu ar fi foarte mult de făcut, dacă el ni le-ar pune la dispoziţie.

Atunci o să vorbesc şi cu Nascimento şi cu fiecare jucător pe care acel om l-a denigrat, pentru că spune că sunt jucători de mâna a treia, o să îi rog frumos ca la fiecare gol să îi treacă numele pe (n.r. tricou)"
, a declarat Flavius Stoican într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare