Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doar câteva ore ne mai despart de WrestleMania 36. AICI ai toate detaliile despre singurul eveniment important care are loc în plină pandemie

Doar câteva ore ne mai despart de WrestleMania 36. AICI ai toate detaliile despre singurul eveniment important care are loc în plină pandemie

WWE

Comentarii

În acest weekend, Raymond James Stadium ar fi trebuit să fie plin ochi. Stadionul din Tampa, Florida, urma să fie gazda celei de-a 36-a ediţii a principalului eveniment din wrestlingul profesionist, WrestleMania. Din cauza pandemiei de coronavirus, show-ul nu mai poate fi organizat pe o arenă cu spectatori. Totuşi, WWE a luat decizia de a nu amâna pay-per-view-ul şi îl va oferi într-un mod inedit.

Superstarurile din WWE sunt nevoite să facă spectacol în orice fel de condiţii şi împrejurări. Dacă anul trecut WWE a pus în scenă cel mai lung eveniment WrestleMania din toate timpurile, anul acesta, „SuperBowl-ul wrestlingului profesionist” va avea loc pentru prima dată în istorie fără spectatori şi pe durata a două zile, pe 4 ş pe 5 aprilie. Show-ul a fost deja înregistrat în secret în mai multe locaţii şi va fi difuzat în fiecare noapte a acestui weekend pe platforma WWE Network, cu începere de la ora 01:00.

Unul dintre cele mai anticipate meciuri este cel în care va fi pus în joc titlul WWE. Campionul Brock Lesnar îl va înfrunta pe Drew McIntyre, cel care a obţinut această şansă după ce a câştigat meciul din acest an de la Royal Rumble. Scoţianul, care nu a fost niciodată campion mondial, a intrat rapid în inimile fanilor după ce a ales să se înfrunte cu „Bestia”, iar o victorie i-ar încununa munca de mai bine de un deceniu.

La nouă ani distanţă de la momentul în care doctorii i-au spus că nu mai poate să lupte pentru că riscă să rămână paralizat, Edge a sfidat imposibilul şi s-a întros în ringul de wrestling, la Royal Rumble. Reacţia fanilor a fost de nedescris în cuvinte, nevenindu-i nimănui să creadă că totul este real. „Superstarul necenzurat” a primit astfel o a doua şansă, dar cu această idee nu s-a putut împăca unul dintre prietenii săi cei mai buni, Randy Orton. „Ucigaşul de legende” i-a atacat cu brutalitate pe Edge şi pe soţia sa, Beth Phoenix, „din dragoste”, spune el şi din dorinţa de a le proteja viaţa şi familia celor doi canadieni. Edge n-a dat crezare vorbelor lui Orton şi l-a provocat pe acesta la un „Last Man Standing match”. Deşi nu va fi în faţa unui public numeros, povestea celor doi foşti membri Rated-RKO face ca aceasta să fie cea mai aşteptată confruntare de la WrestleMania 36.

Anul trecut, Becky Lynch a scris istorie în momentul în care a câştigat primul main event din istorie în care au luptat femei la WrestleMania. Irlandeza le-a învins atunci pe Ronda Rousey şi pe Charlotte Flair, iar până în prezent nimeni nu a reuşit să îi ia titlul din Raw. „The Man” are din nou de trecut un hop important. Îndrăgita roşcată îşi va pune în joc centura în faţa unei alte foste luptătoare din UFC. Este vorba despre buna prietenă a Rondei, Shayna Baszler, cea care a dominat în NXT divizia feminină din momentul în care a semnat cu WWE.

WrestleMania 36, singurul eveniment important desfăşurat în plină pandemie de coronavirus

Spre deosebire de anul trecut, la WrestleMania 36 îşi vor face apariţia şi doi dintre cei mai importanţi wrestleri din istorie. Este vorba despre John Cena şi The Undertaker. Ambii au programate meciuri pe care fanii abia aşteaptă să le vadă. Actor la Hollywood, dar totodată cel mai decorat superstar din istorie, cu 16 titluri mondiale, Cena va lupta cu noua senzaţie din WWE, „The Fiend” Bray Wyatt. Cei doi se vor înfrunta într-un „Firefly Fun House match”.

În ceea ce îl priveşte pe Undertaker, acesta a dezvoltat o rivalitate extrem de personală cu AJ Styles. Liderul O.C. l-a atacat în nenumărate rânduri pe „Fenomen”, aducând în discuţie detalii intime din viaţa lui personală şi a soţiei sale, Michelle McCool. La WrestleMania, acolo unde Undertaker are un palmares de 24 de victorii şi doar două înfrângeri, cei doi se vor înfrunta într-un meci care va avea loc într-un cimitir.

Din păcate, la acest WrestleMania nu va lupta şi Roman Reigns. Cvadruplul campion mondial avea programat un meci cu Goldberg pentru titlul Universal, dar la care a refuzat să participe, astfel că locul său a fost luat de către Braun Strowman. Motivul? În 2019, Roman a câştigat bătălia cu leucemia, dar imunitatea sa este la pământ, iar acest lucru îl expune extrem de tare şi de periculos în faţa pandemiei de coronavirus.

WrestleMania 36, card-ul complet

  1. Rhea Ripley (c) vs. Charlotte Flair (pentru titlul feminin din NXT)
  2. Brock Lesnar (c) vs. Drew McIntyre (pentru titlul WWE)
  3. Goldberg (c) vs. Braun Strowman (pentru titlul Universal)
  4. Becky Lynch (c) vs. Shayna Baszler (pentru titlul feminin din Raw)
  5. John Cena vs. „The Fiend” Bray Wyatt (Firefly Fun House match)
  6. Bayley (c) vs. Sasha Banks vs. Lacey Evans vs. Naomi vs. Tamina (pentru titlul feminin din SmackDown)
  7. The Undertaker vs. AJ Styles (Boneyard match)
  8. Kevin Owens vs. Seth Rollins
  9. The Miz & John Morrison (c) vs. The New Day vs. The Usos (Ladder match - pentru titlurile tag team din SmackDown)
  10. The Street Profits (c) vs. Angel Garza şi Austin Theory (pentru titlurile tag team din Raw)
  11. Aleister Black vs. Bobby Lashley
  12. Elias vs. King Corbin
  13. Edge vs. Randy Orton (Last Man Standing match)
  14. Samy Zayn (c)  vs. Daniel Bryan (pentru titlul Intercontinental)
  15. The Kabuki Warriors (c) vs. Alexa Bliss şi Nikki Cross (pentru titlurile tag team ale diviziei feminine)
  16. Otis vs. Dolph Ziggler                           

Articol redactat de Cristian Măciucă

Afla mai multe despre: wrestlemaniawwewrestlemania 36 

viewscnt
Articole similare