Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Doar despre fotbal am vorbit”. Ruben Albes, despre relaţia cu Anamaria Prodan + cum i-a afectat imaginea porecla primită în România: „N-a fost uşor, prietenii mei şi acum fac glume pe seama mea”

 „Doar despre fotbal am vorbit”. Ruben Albes, despre relaţia cu Anamaria Prodan + cum i-a afectat imaginea porecla primită în România: „N-a fost uşor, prietenii mei şi acum fac glume pe seama mea”

Superliga

Comentarii

Ruben Albes (35 de ani) a fost demis de la FC Hermannstadt acum o lună. Tânărul antrenor nu s-a ridicat la aşteptările sibienilor, iar Anamaria Prodan, cea care l-a adus la club, a cerut ca acesta să fie demis.

Întrebat despre Anamaria Prodan, antrenorul spaniol a evitat subiectul, semn că între cei doi încă există o situaţia tensionantă. „Atât vreau să spun, că sunt un bărbat şi un antrenor care poate privi pe oricine în ochi spunând adevărul. Cu ea am discutat doar despre fotbal, atât”, a declarat Ruben pentru sport.ro.

Antrenorul şi-a manifestat interesul pentru o nouă experienţă în Liga I. „A fost un mare succes pentru mine! Cred că mi-am lăsat identitatea fotbalistică acolo şi asta mă face foarte fericit. Îmi place nivelul sportiv al campionatului, pasiunea oamenilor pentru fotbal. Jucătorii români au potenţial şi o mare capacitate de progres. Staff-ul meu şi cu mine urmărim ăncă jocurile din Liga 1, pe toate chiar! Sigur, ne uităm şi la campionatul spaniol, la tot ce prindem”, a mărturisit tehnicianul. 

Albes a fost poreclit „Enrique Iglesias”

Albes a fost cel mai tânăr antrenor din Liga I. Drept dovadă, aspectul lui şi modul cum s-a îmbracat a atras comentarii, iar tehnicianul, când a apărut la un meci în cămaşa mulată şi descheiată la primii doi sau trei nasturi a fost poreclit „Enrique Iglesias”, celebrul cântăreţ. 

Primirea de care am avut parte n-a fost cea mai uşoara pentru mine, ca să fiu sincer. A trebuit să luptăm mult pentru a fi respectaţi. Ca antrenor, sunt mereu concentrat pe jucătorii mei şi pe echipă. Prietenii au aflat şi ei de felul in care se discuta în România despre mine, aşa că acum îmi fac tot felul de glume când mă văd în camaşă. Trebuie să fii profesionist, să respecţi identitatea de joc, să te adaptezi la fotbalul din România şi să iei decizii bune. Aş vrea să le mulţumesc fanilor de la Sibiu, aşa cum au făcut-o şi ei atunci când am plecat. Şi-au susţinut mereu echipa până la capăt, asta îi face speciali!", a mai spus Ruben Albes.

  •  26 de meciuri a stat Ruben Albes în România
  • 1.23 puncte pe meci a obţinut Albes cu Hermannstadt, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: ruben albesanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare