You are here:

”Doar în pielea mea să nu fii”. Cum a trăit Emil Săndoi finalul nebun din Poli Iaşi - Unirea Slobozia

”Doar în pielea mea să nu fii”. Cum a trăit Emil Săndoi finalul nebun din Poli Iaşi - Unirea Slobozia

Poli Iași

Comentarii

Echipa Poli Iaşi a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. Unirea Slobozia a ratat penalti la ultima fază a meciului.

Emil Săndoi, reacţie sinceră după Poli Iaşi - Unirea Slobozia

Gazdele au deschis scorul în minutul 24, atunci când Alin Roman a executat un corner, iar Andrei Gheorghiţă a înscris cu o lovitură de cap. Tot Gheorghiţă a înscris în minutul 49, însă golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Acelaşi jucător a fost aproape de gol în minutul 77, tot la o lovitură de cap, însă Pacionel a scos de pe linia porţii. În al doilea minut al prelungirilor, oaspeţii au reuşit să înscrie prin Filip Ilie, dar golul a fost anulat de VAR, pentru ofsaid, după o analiză care a durat şapte minute.

Însă în minutul 90+14 Ştefanovici a comis henţ în careu şi arbitrul Radu Petrescu a dictat penalti pentru oaspeţi. Constantin Toma a executat şi portarul Jesus Fernandez a apărat.

Emil Săndoi, antrenorul de la Poli Iaşi, a vorbit despre finalul nebun pe care l-a trăit la meciul cu Unirea Slobozia. 

"Victorie cu suspans pe final. Aşa este frumos fotbalul, cu suspans, dar frumos atunci când câştigi şi treci prin asemenea momente. Am gestionat bine partida, până în ultimele 20 de minute.

Am avut ocazii clare, în care puteam să mărim diferenţa pe tabelă. Ne-am retras inexplicabil pe finalul partidei, au venit cu centrări în preajma careului. Nu pot spune că am ajuns şansă la golul anulat, pentru că şi noi am stat 5 minute pentru a ni se verifica golul anulat, putea fi 2-0 atunci. Pe final sunt supărat pentru jucătorii care au intrat pe parcurs.

Nu au intrat cum trebuiau, asta m-a supărat azi. Aici am o dezamăgire, pentru cei care au intrat pe parcurs, dar sunt sigur că nu se va mai întâmpla. Nici în pielea mea să fii, atunci când ni s-a anulat golul, era vorba de câţiva centimetri.

Pe final n-am mai ştiut să gestionăm partida. Mă bucur că am a treia victorie consecutivă pe teren propriu. Sunt importante punctele în clasament. Ne aşteaptă partida cu Petrolul, o echipă solidă. Au un public special, avem o săptămână să ne pregătim.", a declarat Emil Săndoi, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: emil săndoipoli iaşiunirea slobozia 

viewscnt
Articole similare