Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi adolescenţi de la Barcelona au fost incluşi în lotul Spaniei pentru Euro 2024

Doi adolescenţi de la Barcelona au fost incluşi în lotul Spaniei pentru Euro 2024

FC Barcelona

Comentarii

Antrenorul Spaniei, Luis de la Fuente, a anunţat luni lista de 29 de jucători pentru Euro 2024, incluzându-i pe tinerii staruri de la Barcelona, Lamine Yamal şi Pau Cubarsi. De la Fuente trebuie să renunţe la trei jucători înainte de 7 iunie, pentru turneul care va începe pe 14 iunie, în Germania.

Doi adolescenţi de la Barcelona au fost incluşi în lotul Spaniei pentru Euro 2024

Mijlocaşul Barcelonei, Fermin Lopez, şi Ayoze Perez de la Real Betis au primit şi ei primele convocări internaţionale. De la Fuente a lăsat în afara lotului mai mulţi jucători care au fost implicaţi în ultimii ani, inclusiv Marco Asensio, Gerard Moreno şi Pablo Sarabia. Yamal, în vârstă de 16 ani, a intrat în lumina reflectoarelor în acest sezon cu Barcelona, alături de fundaşul central de 17 ani, Cubarsi.

Antrenorul a declarat că a inclus trei jucători suplimentari pentru a se asigura împotriva eventualelor accidentări până atunci, cu Real Madrid implicată în finala Ligii Campionilor împotriva Borussia Dortmund pe 1 iunie. „Este o garanţie împotriva oricărui obstacol care ar putea apărea în finala Ligii Campionilor sau la antrenamente, care ar putea genera o problemă”, a spus antrenorul. „Toţi au aceleaşi şanse (de a merge), vom minimiza riscurile, avem jucători foarte versatili.”

Spania, care a câştigat Campionatul European în 1964, 2008 şi 2012, a ajuns în semifinalele ultimei ediţii. Se află într-un „grup al morţii”, confruntându-se cu Italia, Croaţia şi Albania în Grupa B. Înainte de turneu, Spania se va confrunta cu Andorra pe 5 iunie şi cu Irlanda de Nord pe 8 iunie, în meciuri amicale.

Promoţie specială pentru fanii României la EURO 2024

Fanii României se pot bucura de o ofertă specială de pariuri live la Mr Bit în timpul Euro 2024. Plasează un pariu pre-meci de cel puţin 50 RON pe orice piaţă a unui meci în care joacă România şi primeşti un pariu live fără risc de 50 RON. Promoţia se aplică atât pariurilor câştigătoare, cât şi celor necâştigătoare.

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să ai un cont înregistrat la Mr Bit şi să fii major. Pariul eligibil trebuie să aibă o cotă minimă de 1.50 şi să fie primul pariu pre-meci pe un meci al României. Pariurile live şi cele plasate cu bonusuri nu sunt eligibile.

Această ofertă poate fi revendicată o singură dată per meci al României şi este disponibilă şi prin aplicaţiile mobile Mr Bit, disponibile pe Google Play şi App Store.

Afla mai multe despre: barcelonacubarsiyamal 

viewscnt
Articole similare