Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi arbitri internaţionali străini îi dau dreptate lui Haţegan: "Nimeni nu poate avea o astfel de ieşire la adresa centralului"

Doi arbitri internaţionali străini îi dau dreptate lui Haţegan: "Nimeni nu poate avea o astfel de ieşire la adresa centralului"
Comentarii

În partida dintre ŢSKA Moscova şi Real Madrid, scor 1-0, Arbitrul Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe portarul gazdelor, Igor Akinfeev, în minutul 90+5, pentru proteste.

Fostul arbitrul rus Serghei Husainov a analizat faza eliminării lui Akinfeev pentru o televiziune din Rusia şi i-a dat dreptate „centralului” român: "Primul pentru conduită nesportivă, al doilea pentru proteste", a spus fostul arbitru în vârstă acum de 64 de ani. 

Iturralde Gonzalez, fost arbitru spaniol şi actual expert în arbitraj al ziarului AS, a analizat eliminarea dictată de Ovidiu Haţegan în partida dintre CSKA Moscova şi Real Madrid. Acesta consideră că românul a luat decizia corectă când i-a oferit cartonaşul roşu lui Akinfeev..”Arbitrul i-a dat două galbene lui Akinfeev în minutul 90+5 pentru proteste repetate. Nimeni nu poate avea o astfel de ieşire la adresa centralului. De multe ori, centralii permit prea mult. Akinfeev nu se poate comporta astfel, ar fi bine să înveţe din această lecţie şi să nu o mai facă”, a declarat acesta.

Afla mai multe despre: hateganscandaltskareal madrid 

viewscnt
Articole similare