Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintr-o lovitură. Becali, ofertă importantă de la un club din Superligă pentru "renegaţii" de la FCSB

Doi dintr-o lovitură. Becali, ofertă importantă de la un club din Superligă pentru "renegaţii" de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB pregăteşte schimbări importante în lot în iarna acestui an, iar Gigi Becali a primit deja propuneri pentru doi dintre fotbaliştii săi.

Bouhenna, Dulca şi Rusu sunt trei dintre jucătorii anunţaţi deja de Becali că nu vor mai prinde minute la FCSB în actuala stagiune. De altfel, Dulca şi Rusu ar putea reveni la fostele lor echipe, Chindia Târgovişte, respectiv CS Mioveni.

Dacă situaţia lui Bouhenna este incertă, alţi doi fotbalişti au primit şi ei oferte pentru eventuale transferuri în iarnă. Oadiă a revenit în graţiile lui Gigi Becali, însă n-are asigurat locul de titular, astfel că FC Botoşani este pregătită să îl readucă pe mijlocaşul de 24 de ani.

Pe lângă Oaidă, Valeriu Iftime a purtat discuţii să-l ia din nou la echipă şi pe Haruţ.

"Răzvan Oaidă este o variantă pentru noi. Nu ştiu însă dacă îl tentează pe el să revină la noi. A veni la Botoşani îl compar cu a merge în armată. Dacă vine la Botoşani, Oairdă va fi un jucător foarte bun.

Îi dau un sfat: dacă vrei să intri în fotbalul mare, te duci la o echipă ca Botoşani un an sau doi, ca să te întorci cu aceeaşi tenacitate şi cu aceeaşi eficienţă. 

Haruţ pierde timpul la FCSB. Când a revenit la noi în iarnă, a avut nevoie de câteva meciuri până s-a acomodat şi a redevenit Haruţ pe care îl ştim noi. Dacă rămâne la FCSB şi face banca, joacă un meci-două, iar după se spune ca arată lipsă de bărbăţie… Nu are cum să stea acolo" , a declarat Valeriu Iftime.

Venit la FCSB în iulie 2019, Răzvan Oaidă are două pase de gol în cele 20 de meciuri jucate pentru echipa lui Nicolae Dică, în actualul sezon.

Cumpărat de la FC Botoşani, cu 660 de mii de euro, în februarie 2021, Denis Haruţ a fost împrumutat la echipa lui Valeriu Iftime, în primele şase luni ale acestui an. Revenit la FCSB în vară, fundaşul n-a reuşit să-l impresioneze pe Gigi Becali în cele nouă meciuri jucate, astfel că acum este din nou foarte aproape de plecarea de la vicecampioana României.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare