adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintr-un foc înaintea meciului cu FCSB. Transferuri de mare perspectivă reuşite de viitoarea adversară a echipei lui Becali

Doi dintr-un foc înaintea meciului cu FCSB. Transferuri de mare perspectivă reuşite de viitoarea adversară a echipei lui Becaligalerie foto

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a fost învinsă, la finalul săptămânii trecute, de Rapid cu scorul de 4-1, iar acum pentru ilfoveni urmează un nou meci extrem de dificil.

FC Voluntari se pregăteşte pentru meciul cu FCSB, programat duminică, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Pe lângă eforturile făcute pentru a întări lotul primei echipe, oficialii clubului ilfovean au mutat şi pentru viitorul clubului. Astfel, FC Voluntari l-a adus la conducerea centrului de copii şi juniori pe experimentatul antrenor Ion Moldovan.

În plus, ilfovenii şi-au întărit loturile de juniori cu doi fotbalişti de mare perspectivă. Născuţi în anul 2006, Lazăr Florin şi Ştefănescu Cosmin s-au despărţit de Luceafărul Brăila şi au semnat contracte cu FC Voluntari.

”Florin Lazăr are 1,81 m înălţime şi a jucat la Luceafărul Brăila din anul 2013, pe postul de mijlocaş dreapta sau vârf de atac. Cosmin Ştefănescu a jucat pentru Luceafărul Brăila din anul 2016, pe postul de mijlocaş stânga sau mijlocaş ofensiv.

În prima fază, Lazăr Florin va juca la echipa de U19 a celor de la Voluntari, iar Ştefănescu Cosmn la echipa U17. Ambii pot evolua şi la echipa secundă a celor de la Voluntari, în Liga a 3-a” , a spus Nicuşor Baldovin, antrenorul Luceafărului Brăila. .

viewscnt
Articole similare