Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători de la FCSB, lăudaţi în direct de MM Stoica: ”Vor marca mai multe goluri decât ei!” EXCLUSIV

Doi jucători de la FCSB, lăudaţi în direct de MM Stoica: ”Vor marca mai multe goluri decât ei!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost prezent în studioul OrangeSport, unde a lăudat în direct doi jucători transferaţi recent la FCSB.

Gigi Becali a anunţat în această vară că vrea să îşi întărească compartimentul defensiv. Patronul i-a adus la echipă pe Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa şi Joonas Tamm. Bouhenna nu a mai fost pe placul patronului, iar Gigi Becali se gândea ca jucătorul să plece. Totuşi, MM Stoica a dezvăluit că Becali s-ar fi răzgândit. 

Nicolae Dică a mizat în centrul defensivei pe Dawa şi Tamm, fundaşi care au demonstrat că sunt capabili să marcheze goluri, chiar dacă ei evoluează la FCSB în compartimentul defensiv al echipei. 

În direct la OrangeSport, MM Stoica a făcut o comparaţie între linia defensivă din acest sezon şi cea din stagiunea trecută, formată din Cristea şi Miron. Managerul general de la FCSB susţine că Dawa şi Tamm ar putea marca în acest sezon cel puţin 15 goluri împreună. 

”Vor marca mai multe goluri decât ei!” 

”Cred că Dawa şi Tamm vor marca mult mai multe goluri decât Cristea şi Miron. Ei deja au marcat. Cristea a marcat patru goluri, iar Miron unul. Şi ăla deviat, cu Dinamo. 

Dawa şi Tamm au deja 5 goluri împreună şi abia a început campionatul. Mare lucru să nu ajungă la 15. Cu Cristea şi Miron am făcut un campionat foarte bun. Din nefericire, am pierdut în Europa cu Vucur şi Creţu pe poziţiile alea. 

Acum, cu Dawa şi Tamm ne-am calificat şi vom juca cu West Ham şi Anderlecht. Să nu vă aşteptaţi că voi critica un jucător într-o emisiune pentru că nu am cum să fac chestia asta. Poate şi d-aia am rezistat 30 de ani şi am avut o relaţie aproape perfectă cu toţi jucătorii pe care i-am avut”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-dawa-tamm 

viewscnt
Articole similare