Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători de la ”tineret”, ţinte pentru FCSB? MM Stoica: ”Eram curios să-i văd. Sunt foarte interesanţi!” | EXCLUSIV

Doi jucători de la ”tineret”, ţinte pentru FCSB? MM Stoica: ”Eram curios să-i văd. Sunt foarte interesanţi!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România U21 a câştigat meciul disputat în Giuleşti cu Albania U21, scor 5-0, în grupa de calificare la EURO U21 2025

Golurile ”tricolorilor” au fost marcate de Louis Munteanu, Matei Ilie, Rareş Ilie, Dina Grameni şi Marian Danciu.

Răspunsul amuzant dat de MM Stoica când a fost întrebat de remarcaţii de la naţionala U21: „Ăştia doi!” | EXCLUSIV

La finalul meciului, MM Stoica a fost întrebat ce jucători a remarcat în meciul împotriva Albaniei, iar oficialul FCSB a oferit un răspuns amuzant iniţial.

Apoi, oficialul de la FCSB a vorbit despre doi mijlocaşi interesanţi, care par să-i ”facă cu ochiul”. Se ştie foarte bine faptul că echipa roş-albastră se află în căutarea unui ”inter”, pe stilul lui Darius Olaru.

”(n.r. - Pe cine ai remarcat după acest meci?) Pe Pantea şi pe Musi (n.r. - râde). Glumesc acum. Toţi au jucat foarte bine, nu doar cei doi.

Am fost foarte curios să-l văd pe Corbu, pe care nu îl ştiam. Un jucător activ. Chiar nu l-am văzut în niciun meci să nu fie activ, ceea ce este foarte important.

Pe Vulturar eram curios să-l văd pentru că l-am văzut la echipa naţională de juniori, dar juca un alt sistem acolo, cu doi mijlocaşi - el cu Boţogan -  şi eram curios să-l văd şi în sistemul ăsta. Şi el e un jucător interesant, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Marius Corbu este un jucător capabil să interpreteze rolul pe care îl are Darius Olaru la FCSB. Este tehnic, dispus la efort şi nu se ascunde de minge. Caută întotdeauna să primească balonul şi să intre in combinaţie. Pare să fie ceea ce FCSB caută, iar Mihai Stoica a fost plăcut impresionat de evoluţia sa la meciul cu Albania.

  • Marius Corbu este legitimat în Ungaria, la Puskas AFC, şi este cotat la 850.000 de euro, conform transfermarkt.de.

De partea cealaltă, Cătălin Vulturar este un mijlocaş la închidere, acolo unde FCSB îl are punct fix pe Adrian Şut. Mijlocaşul celor de la Lecce a asigurat liniştea în faţa defensivei ”tricolore” atunci când albanezii au construit periculos pe centrul terenului. 

Tânărul fotbalist nu a făcut pasul către prima echipă a lui Lecce şi, curând, şi-ar putea cere plecarea pentru a debuta la seniori şi la nivel de club.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Cătălin Vulturar, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: mm stoicaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare