Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători remarcaţi de MM Stoica, după Petrolul - Poli Iaşi 2-1: ”Gol de fotbalist” / ”Promite foarte mult” | EXCLUSIV

Doi jucători remarcaţi de MM Stoica, după Petrolul - Poli Iaşi 2-1: ”Gol de fotbalist” / ”Promite foarte mult” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins-o pe Poli Iaşi, scor 2-1 (0-1), vineri, într-o partidă din etapa a 26-a din Superligă.

Golurile gazdelor au fost reuşite de Alexandru Musi (min. 60) şi Albin Berisha (min. 90+4), în timp ce golul oaspeţilor a fost realizat de Rareş Ispas (min. 30).

MM Stoica: ”L-aş remarca pe Luca Mihai!”

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a fost impresionat de faptul că jucătorii Petrolului au crezut până în ultima secundă în victorie, iar fotbalul i-a răsplătit. 

În acelaşi timp, MM Stoica a fost impresionat de ce au arătat în teren Alexandru Musi de la Petrolul -  jucătorul care aparţine de FCSB, dar este împrumutat la Ploieşti - dar şi mijlocaşul Luca Mihai de la Poli - de asemenea, trimis împrumut la Iaşi de la CFR Cluj.

De remarcat e faptul că Petrolul nu a renunţat, deşi părea că ar trebui să fie mulţumită cu un rezultat de egalitate. Doar dacă luăm în calcul ocazia celor de Iaşi, bara lui Luca Mihai.

Eu aş mai remarca un gol de fotbalist, de autor, marcat de Musi. Nu că-i copilul nostru, dar vezi rar la un jucător de 19 ani, al patrulea gol al sezonului. Şi un jucător care promite - Luca Mihai. E prima dată când l-am văzut bine. Văd că are un picior stâng foarte bun”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Luca Mihai, conform transfermarkt.de.
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Musi, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: alexandru musiluca mihaimihai stoicapetrolul - poli iasi 

viewscnt
Articole similare