Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jurnalisti, suspendaţi din cauza comentariilor făcute la adresa Najilei Trindade, femeia care-l acuză pe Neymar de viol

Doi jurnalisti, suspendaţi din cauza comentariilor făcute la adresa Najilei Trindade, femeia care-l acuză pe Neymar de viol

Fotbal

Comentarii

Doi jurnalişti ai Radio Monte Carlo au fost suspendaţi în urma comentariilor pe care aceştia le-au făcut la adresa Najilei Trindade, femeia care îl acuză pe Neymar cu viol.

Joi seară, Daniel Riolo şi Jerome Rothen au catalogat-o drept Trindade drept o tipă de "de divizia a doua". Riolo: "Tipa, ai văzut-o pe tipă?". Apoi a adăugat: "Mă aşteptam să fie un avion de vânătoare interstelar, am fost groaznic de dezamăgit". 

Jurnaliştii şi-au cerut scuze duminică seară prin intermediul conturilor de Twitter, dar fără efect, cei doi fiind suspendaţi de conducerea RMC, care a catalogat afirmaţiile lor drept ”inacceptabile”

"Ţin să-mi cer scuze în urma afirmaţiilor făcute joi seară la @AfterRMC în legătură cu afacerea Neymar. Nu este acceptabil, şi regret că atunci nu mi-am dat seama de acest lucru", a declarat Rothen (fost jucător la PSG şi Monaco, finalist în Champions League în sezonul 2003-2004). 

"Îmi cer scuze pentru pasajul despre afacerea Neymar. Evident, nu ne închipuiam că vom şoca şi evident nu a existat nicio insinuare răutăcioasă", a spus Riolo, care şi-ar dori ca momentul "să fie uitat"

Afla mai multe despre: neymarnajila trindade 

viewscnt
Articole similare