Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi politicieni au urcat în ringul de MMA şi s-au bătut din cauza unui aqua park. "Primarul a primit o asemenea bătaie... I-a căzut maxilarul"

Doi politicieni au urcat în ringul de MMA şi s-au bătut din cauza unui aqua park. "Primarul a primit o asemenea bătaie... I-a căzut maxilarul"

Diverse

Comentarii

Un primar brazilian şi un fost consilier şi-au soluţionat, weekendul trecut, viziunea politică diferită printr-o luptă brutală de MMA.

Simao Peixoto, primarul oraşului Borba din regiunea Amazonas, şi Erineu Alvas Da Silva, s-au aflat, de câteva luni, în conflict în privinţa gestionării Balneario Lima, un parc acvatic din oraş.

Cei doi au decis să-şi rezolve problema la o luptă de arte marţiale mixte la cea de-a 12-a cupă anuală Leonardo Almeida - MMA.

Lupta, care a fost organizată de comun acord şi transmisă în direct pe reţelele de socializare, a avut loc duminică în faţa publicului din care au făcut parte sute de persoane. 

Peixoto, în vârstă de 39 de ani, a intrat în cuşcă cu un prosop pe care avea inscripţionat „Iisus”. După cum era de aşteptat, lupta a fost departe de una profesionistă. 

Dar spre surprinderea lor, judecătorii i-au oferit victoria primarului Peixoto.

Presa locală a fost uluită de rezultat, iar site-ul de ştiri Fato Amazonico a concluzionat: „Primarul a primit o asemenea bătaie... I-a căzut maxilarul”.

Spectatorii au fost furioşi pentru verdictul dat, susţine The Sun. 

La final, cei doi politicieni s-au îmbrăţişat şi au zâmbit. 

În total, au fost 14 lupte, la care au participat sportivi din oraşele Manaus, Nova Olinda do Norte, Novo Aripuanã şi Borba.

Silva nu a fost de acord cu eşecul primarului de a conserva un parc acvatic de lângă râul Madeira şi a cerut o confruntare cu un politician pe care l-a numit „putrezit” şi „escroc”.

Afla mai multe despre: mma brazilialupta mma politicieni 

viewscnt
Articole similare