Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi români la AC Milan! 20 de milioane de euro pentru ”tricolorul” care i se alătură lui Tătăruşanu

Doi români la AC Milan! 20 de milioane de euro pentru ”tricolorul” care i se alătură lui Tătăruşanugalerie foto

Transferuri

Comentarii

Un jucător de bază din naţionala noastră este aproape de lovitura carierei, după ce AC Milan s-a interesat de serviciile sale.

AC Milan este în căutarea unui nou mijlocaş central, după ce a fost anunţat că Franck Kessie a ajuns la un acord cu FC Barcelona.

Mijlocaşul ivorian se află în ultimele luni ale înţelegerii sale cu gruparea milaneză şi va părăsi clubul liber de contract în vară.

Aşadar, formaţia pregătită de Stefano Pioli este în căutarea unui nou mijlocaş central, care să fie mai mult sau mai puţin un înlocuitor direct pentru Kessie.

Conform unionesarda.it, formaţia care ocupă primul loc în Serie A în prezent s-a interesat de Răzvan Marin, jucător de bază la Cagliari.

Aflat într-o luptă împotriva retrogradării alături de formaţia din Sardinia, internaţionalul român ar putea da lovitura carierei cu o mutare pe San Siro.

AC Milan ar fi nevoită să plătească între 15 şi 20 de milioane de euro pentru seviciile ”tricolorului”, un preţ mai mult decât accesibil pentru liderul campionatului.

Lovitura carierei pentru Răzvan Marin

La Milan, Răzvan Marin ar putea conta şi pe susţinerea conaţionalului său şi fostului coleg de la naţională, Ciprian Tătăruşanu, goalkeeper-ul de rezervă al milanezilor.

Ajuns la Cagliari în 2020, mai întâi sub formă de împrumut, mijlocaşul crescut la academia lui Gică Hagi a făcut primul pas în afara României în 2017, la aproape 21 de ani.

Standard Liege a fost impresionată de prestaţiile sale pe litoral şi l-a adus în Belgia în schimbul sumei de aproape cinci milioane de euro.

După ce a impresionat la Liege, Marin a făcut pasul la Ajax, însă nu s-a putut impune în Olanda, astfel că a fost împrumutat, după un sezon, lui Cagliari, înainte de a fi achizţionat definitiv vara trecută.

Trupa din Sardinia a plătit 10 milioane de euro pentru român, astfel că ar putea face un profit important la doar un an după transferul acestuia.

Integralist aproape meci de meci la Cagliari, Răzvan Marin a reuşit să însumeze 69 de apariţii până acum pentru formaţia italiană, în care a punctat de patru ori şi a oferit 10 pase decisive.

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare