Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi „tricolori” au răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu după ce au fost din nou rezerve: „Ce să fac în 6 minute?”

Doi „tricolori” au răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu după ce au fost din nou rezerve: „Ce să fac în 6 minute?”

Echipa națională

Comentarii

România a încheiat la egalitate duelul cu Belarus, scor 0-0, într-un meci desfăşurat la Budapesta.

Doi „tricolori” au răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu după ce au fost din nou rezerve: „Ce să fac în 6 minute?” 

Deşi Valentin Mihăilă şi Olimpiu Moruţan au fost esenţiali în remiza obţinută de România în Elveţia, scor 2-2, cei doi fotbalişti încep meciurile pe banca de rezerve a naţionalei, iar acest statut îi nemulţumeşte complet.

Valentin Mihailă a fost cel mai nervos „tricolor” după meciul cu Belarus, partidă la finalul căreia şi-a rupt tricoul. Jucătorul de la Parma a prins doar 6 minute de joc, fiind introdus abia pe final, deşi selecţionerul l-ar fi anunţat cu o zi înainte de meci că va fi titular, anunţă GSP.

Nervos pentru că planul nu s-a adeverit, Mihăilă ar fi răbufnit la finalul meciului: „Ce să fac în 6 minute?”. Nici Moruţan nu a fost foarte încântat de faptul că în continuare nu este un titular al echipei naţionale, iar atmosfera din cadrul lotului nu este deloc una bună după egalul cu Belarus.

Fostul mare atacant al echipei naţionale îl atacă pe Edi Iordănescu: „E şi problema antrenorului, nu e inspirat!”

Adrian Ilie s-a declarat total nemulţumit de jocul ofensiv al naţionalei şi susţine că selecţionerul nu a fost deloc inspirat, nu doar în alegerea jucătorilor, ci şi în alcătuirea strategiei de joc.

„Suntem în cărţi pe locul doi, dar jocul suferă foarte mult. Nu jucăm nimic, doar stăm. Când suferim cu Elveţia şi Israel care au 15 ocazii de gol, normal că suntem neînvinşi. Stăm acolo la 0-0...să nu facem 0-0 şi cu Andorra! 

Suferă foarte mult jocul ofensiv, soluţiile nu sunt foarte bune cu echipa de start. Plimbăm mingea din stânga în dreapta şi nu ajungem să ne creăm ocazii cu Belarus... e şi problema antrenorului să găsească soluţia potrivită pentru jucătorii din atac.

Suferim şi în jocul creat spre faza ofensivă. A început neinspirat cu primul "11", cel puţin pe plan ofensiv. Nu ca jucători, ca şi aşezare şi ca structură tactică”, a spus Adi Ilie, potrivit Fanatik. 

Afla mai multe despre: valentin mihailaolimpiu morutanedi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare