Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în fotbalul dobrogean! Cătălin Agafiţei, fost jucător la Farul, s-a stins din viaţă. De Crăciun ar fi împlinit 47 de ani

Doliu în fotbalul dobrogean! Cătălin Agafiţei, fost jucător la Farul, s-a stins din viaţă. De Crăciun ar fi împlinit 47 de ani

Alte sporturi

Comentarii

O veste tristă a lovit fotbalul dobrogean joi după-amiază!

Cătălin Agafiţei, fost jucător la Farul Constanţa, dar şi la numeroase echipe din judeţul Constanţa, s-a stins din viaţă, joi, la 47 de ani, învins de o boală incurabilă.

Cătălin Agafiţei a murit!

Cătălin Agafiţei şi-a făcut junioratul la FC Farul (unde a fost pregătit de Constantin Mareş, la grupa 1977), iar apoi a evoluat, ca mijlocaş dreapta, iar apoi ca atacant, la mai multe echipe constănţene din eşaloanele doi şi trei, precum Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanţa, Oil Terminal sau CSO Ovidiu.

Cătălin şi-a dedicat o mare parte a carierei şi antrenoratului. A început de jos, de la copiii, până la nivel de seniori.

A antrenat zece ani la Palatul Copiilor Constanţa, iar în 2016 a înfiinţat alături de Cristi Şchiopu Asociaţia Sportivă Marina 2015 Constanţa, grupare dedicată copiilor. În ligile inferioare din judeţul Constanţa, Cătălin a antrenat echipe precum CFR Constanţa sau Victoria Mihai Viteazu, cu care a obţinut rezultate deosebite, el şi jucând la aceste echipe.

  • Cu CFR a câştigat Liga a 4-a (disputând apoi barajul pentru promovarea în Liga a 3-a),  iar cu Victoria Mihai Viteazu a câştigat etapa pe judeţ a Cupei României şi a trecut apoi de primul tur naţional, oprindu-se în runda secundă.

Cătălin Agafiţei se lupta cu această boală de câţiva ani de zile. Părea că ţine sub control cancerul, însă a luptat cât de mult a putut. Din păcate, corpul său a cedat, joi, 21 septembrie.

Pe contul de facebook al fostului jucător curg zeci de mesaje pline de regret:

  • ”Vei ramane mereu in sufletele noastre Catalin.....Ai fost un om minunat!!!!!”
  • ”Dumnezeu să te odihnească!”
  • ”Lumină veşnică, Cătă!”

 Cătălin Agafiţei ar fi împlint 47 de ani de Crăciun, pe 25 decembrie!

Afla mai multe despre: catalin agafiteifaruldoliu 

viewscnt
Articole similare