Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în fotbalul românesc! A murit Dorel Zamfir, component al ”Generaţiei Cangurilor”

Doliu în fotbalul românesc! A murit Dorel Zamfir, component al ”Generaţiei Cangurilor”

Fotbal

Comentarii

Fost fotbalist al echipelor FC Argeş, Farul Constanţa, Dinamo şi Steaua, Dorel Zamfir a decedat la vârsta de 62 de ani, au anunţat vineri, reprezentanţii formaţiei piteştene.

În perioada în care activa la Dinamo, în 1981, Dorel Zamfir a participat cu naţionala U20 a României la Cupa Mondială Under-20 din Australia, unde "tricolorii" au obţinut medalile de bronz.

A murit un fotbalist din ”Generaţia Cangurilor”

"Farul Constanţa anunţă cu regret decesul fostului jucător al echipei noastre, Dorel Zamfir! Născut în 1961, Dorel Zamfir a început fotbalul la Farul Constanţa în 1968, la grupa fostului antrenor Iosif Bukkosi şi a debutat în Divizia A în 1977, la 15 ani, 8 luni şi 16 zile.

A evoluat la Farul până în 1979 şi este unul dintre cei care au participat la C.M de tineret din Australia (1981), când România a obţinut locul 3! Condoleanţe familiei!", informează pagina de Facebook a echipei Farul Constanţa.

După ce a activat la Farul, Dinamo şi Steaua, în 1983 a ajuns la FC Argeş unde a jucat timp de 6 ani, perioadă în care a adunat 196 de meciuri şi 17 goluri în tricoul alb-violet.

În total, fostul fotbalist Dorel Zamfir a adunat 250 de meciuri în Divizia A şi 24 de goluri. În cariera sa a mai jucat pentru formaţiile Gloria Bistriţa şi Flacăra Moreni.

Afla mai multe despre: australiageneratia cangurilordorel zamfir 

viewscnt
Articole similare