Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în Oltenia. S-a stins din viaţă Nicolae ”Ţîcu” Zamfir, omul care l-a descoperit pe Gică Popescu

Doliu în Oltenia. S-a stins din viaţă Nicolae ”Ţîcu” Zamfir, omul care l-a descoperit pe Gică Popescu

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae ”Ţîcă” Zamfir, fost antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova, s-a stins din viaţă miercuri, la vârsta de 78 de ani.

Doliu în Oltenia. S-a stins din viaţă Nicolae ”Ţîcu” Zamfir, omul care l-a descoperit pe Gică Popescu

Nicolae Zamfir, poreclit ”Ţîcă”, a fost antrenorul echipelor de tineret ale Universităţii Craiova în perioada 1980 – 1986, el fiind omul care l-a descoperit pe Gheorghe Popescu. După 1990 a antrenat în Bulgaria, la Drobeta Turnu Severin, la Craiova, Rm Vâlcea şi în Japonia.

Zi tristă pentru întreaga suflare alb-albastră. Din păcate, profesorul emerit Nicolae Zamfir ne-a părăsit în cursul zilei de astăzi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Marile performanţe din trecut ale clubului sunt legate de numele lui Nicolae Zamfir. El a fost unul dintre artizanii echipelor care au scris legenda fotbalului craiovean. De altfel, Nicolae Zamfir s-a alăturat proiectului renaşterii Universităţii Craiova în iarna lui 2013, punându-şi priceperea în slujba construirii unui Centru de Juniori puternic. Profesorul emerit a fost implicat activ în protocolul de colaborare dintre Universitatea din Craiova şi Universitatea Craiova. Condoleanţe familiei îndurerate!”, se poate citi într-un comunicat pe pagina de FB a Universităţii Craiova.

Şi Gheorghe Popescu a postat un mesaj pe Facebook după decesul lui Zamfir.

“A plecat dintre noi un om extrem de drag mie, care mi-a fost alături peste 40 de ani. Este antrenorul care m-a crescut, naşul meu de cununie şi o persoană cu adevărat specială în viaţa mea.

Mi-e greu să vorbesc despre Tică Zamfir la trecut şi o să-mi fie şi mai greu să mă obişnuiesc cu gândul că nu mai e aici. Rămas bun, Nea Tică, vei rămâne mereu în inima mea”, a scris Popescu.

Afla mai multe despre: craiova-nicolae zamfir-gică popescu 

viewscnt
Articole similare