Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dominaţia lui Juventus, aproape de a fi oprită. Conte i-a pus gând rău fostei sale echipe. Recordul istoric egalat de Inter după victoria cu AC Milan

Dominaţia lui Juventus, aproape de a fi oprită. Conte i-a pus gând rău fostei sale echipe. Recordul istoric egalat de Inter după victoria cu AC Milan

Serie A

Comentarii

Inter Milano s-a impus sâmbătă seară, în deplasare, cu 2-0 în derby-ul cu AC Milan, victorie adusă de golurile lui Marcelo Brozovic şi Romelu Lukaku. Ca urmare a victoriei, Inter a egalat un record vechi de 20 de ani.

Tifoseria lui Inter poate spera la un nou titlu de campioană după mai bine de 10 ani de aşteptare, în care campionatul italian a fost dominat, în mare parte, de Juventus Torino, fosta echipă a lui Antonio Conte. 

Italianul care acum se află pe banca lui Inter este hotărât să îşi treacă un palmares un nou scudetto, după cele trei câştigate din postura de antrenor al clubului bianconero. Odată cu victoria din Derby della Madonnina, Inter a egalat o performanţă veche de 20 de ani. Mai exact, Inter este neînvinsă în derby-ul local în ultimele şapte partide, lucru care nu s-a mai întâmplat din 1999.

  • Patru victorii şi trei egaluri are Inter în ultimele şapte întâlniri directe cu rivala AC Milan

Inter este pe primul loc în Serie A cu maximum de puncte şi doar un gol primit, Lukaku se dovedeşte a fi un transfer inspirat, astfel că fanii au toate motivele să creadă în revenirea echipei lor în vârful ierarhiei fotbalului italian. 

În etapa intermediară de la mijlocul acestei săptămâni, Inter joacă pe teren propriu cu Lazio. Partida de la Milano va avea loc, miercuri, de la ora 22.00, în etapa a V-a din Serie A şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport. În clasament, Lazio este pe locul 5, cu şapte puncte, după Inter, 12 puncte, Juventus, zece puncte, Napoli, nouă puncte, şi Roma, opt puncte.

Afla mai multe despre: interantonio conte 

viewscnt
Articole similare