Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Doreau să plătească 8 milioane €, dar Becali n-a vrut să-l vândă!” Cine este jucătorul care ar fi putut da lovitura în vară

”Doreau să plătească 8 milioane €, dar Becali n-a vrut să-l vândă!” Cine este jucătorul care ar fi putut da lovitura în vară

Superliga

Comentarii

Bogdan Planic a avut oferte din Germania, dar Gigi Becali n-a vrut să-l vândă, scrie presa din Serbia. Bogdan Planic a avut evoluţii constant bune şi a primit banderola de căpitan.

Fundaşul sârb s-a integrat excelent la FCSB şi a devenit unul dintre jucătorii foarte importanţi din echipa antrenată de Nicolae Dică. Jocurile bune pe care le-a reuşit în sezonul trecut l-au adus în discuţie pentru un transfer în străinătate, după ce a fost urmărit de mai multe cluburi din Germania, Italia şi Franţa.

În ştirea prin care anunţă că Bogdan Planic este noul căpitan al FCSB-ului, cei de la mozzartsport.com susţin că fundaşul sârb ar fi avut o ofertă tentantă în această vară, dar Gigi Becali n-a fost de acord cu ea: ”La începutul verii au existat informaţii că mai multe cluburi din Germania sunt interesate de Planic şi erau pregătite să plătească 8 milioane de euro. Becali nici măcar n-a vrut să audă de vânzarea lui Planic”, notează sârbii de la mozzartsport.com.

Bogdan Planic are o clauză de reziliere de 10 milioane de euro şi, din câte se pare, patronul FCSB n-a vrut să discute sub această sumă.

 

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbgigi becaliliga 1 

viewscnt
Articole similare