Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorel Stoica s-a întors în Liga 1! Ce rol va avea fostul jucător la FC U Craiova 1948

Dorel Stoica s-a întors în Liga 1! Ce rol va avea fostul jucător la FC U Craiova 1948

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 a dat o adevărată lovitură, după plecarea lui Adrian Mutu de la echipă.

Adrian Mitititelu JR. l-a adus pe Flavius Stoican ca antrenor principal în pauza generată de meciurile echipelor naţionale, iar acum l-a convins pe Dorel Stoica să se întoarcă în Bănie. Fostul jucător al Craiovei de dinainte de dezafiliere a decis să se întoarcă la echipă şi va ocupa funcţia de antrenor secund. 

Echipa condusă de Flavius Stoican a făcut anunţul revenirii lui Dorel Stoica prin intermediul paginii oficiale de Facebook. 

”Dorel Stoica, fostul căpitan al Ştiinţei, cu 147 de meciuri şi 15 goluri în tricoul alb-albastru, va completa staff-ul clubului din postura de antrenor secund. Bine ai revenit, Dorel!”, a fost anunţul oltenilor. 

Primele declaraţii ale lui Flavius Stoica la FC U Craiova 1948

Flavius Stoican a fost numit în funcţia de antrenor al echipei FC U Craiova 1948. El îl înlocuieşte pe Adrian Mutu.

”Au fost discuţii cu câteva zile în urmă. Din punctul meu de vedere nu era nimic de obiectat pentru că sunt un om căruia îi place să muncească. Îmi place fotbalul, e pasiunea mea. Vreau să-mi aduc aportul la această echipă”, a mărturisit Stoican.

Despre obiectivele imediate ale formaţiei sale, Stoican a spus: ”Obiectivul este să jucăm fotbal, să o batem pe UTA sau să încercăm să facem un rezultat pozitiv la UTA. Şi rămâne de văzut ce voi reuşit. La momentul acesta este uşor de spus că vreau nu ştiu ce lucruri măreţe, important este să vin şi să-mi aduc amprenta asupra jocului echipei”, a completat antrenorul.

”În interiorul meu ştiu ce pot, încerc să transmit jucătorilor lucrul acesta şi sper ca şi ei să conştientizeze că suntem un club care vrea performanţă. Sunt condiţii bune aici, important este ca atunci când intră pe teren să joace fotbal. Suntem datori, oamenii care iubesc această echipă au dorinţe foarte mari. Nu vreau să caut alibi, nu vreau să fac aprecieri, nu îmi place să discut despre oameni. Mie îmi place să muncesc. Nu m-a interesat câţi bani îmi dă familia Mititelu, nu m-a interesat că lotul este slab, aşa cum se spune, este un lot care poate creşte. Sunt fericit pentru că în general se pusese o etichetă că unul e stelist, unul e dinamovist, eu vreau doar să vă spun că aici am jucat şapte ani, iar la celelalte echipe am fost un an jumate, apoi am plecat în străinătate. Eu sunt aici ca să fac...să muncesc. Important este să ai şi rezultate, dar rezultatele vin în urma unui joc frumos”, a mai spus Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: dorel stoica-fc u craiova-liga 1 

viewscnt
Articole similare