Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Goian a găsit o problemă la FCSB. Cum se sabotează echipa lui Gigi Becali: "Nu cred că este o soluţie foarte bună"

Dorin Goian a găsit o problemă la FCSB. Cum se sabotează echipa lui Gigi Becali: "Nu cred că este o soluţie foarte bună"

FCSB

Comentarii

Dorin Goian consideră că schimbările dese de pe linia de fund de la FCSB au afectat echipa. Fostul apărător a anunţat soluţia potrivită pentru echipa lui Toni Petrea.

Dorin Goian a fost o stâncă în apărarea FCSB-ului pentru mai bine de cinci ani. Fostul apărător român a câştigat 2 titluri cu echipa lui Gigi Becali şi a făcut parte dintr-o defensivă solidă, ce nu încasa goluri precum cele pe care le încasează FCSB-ul acum.

Astfel, Goian a discutat despre ce merge greşit în defensiva ”roş-albaştrilor” şi cum s-ar putea rectifica problemele.

”Nu este o echipă care primeşte multe goluri, deşi, în ultima etapă, Hermanstadt cred că a avut 4-5 ocazii clare de a marca. Destul de mult pentru o echipă de nivelul Stelei, ca echipa adversă să fi avut ocazii de goluri. Important e să nu primească. Dar faptul că schimbă aceşti jucători pe linia de fund destul de des, nu cred că este o soluţie foarte bună.

Ar trebui să meargă pe un cuplu de fundaşi centrali, cel mai în formă şi atunci când aceştia sunt accidentaţi sau suspendaţi, să apeleze la un altul, dar pentru a omogeniza această linie de fund clar mai e nevoie de mai multe meciuri jucate împreună”, a spus Goian pentru Look Sport Live.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1dorin goian 

viewscnt
Articole similare