Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Goian a semnat noul contract! A devenit antrenorul unui club din România: "Vom face toate demersurile pentru a construi o echipă pe măsura aşteptărilor"

Dorin Goian a semnat noul contract! A devenit antrenorul unui club din România: "Vom face toate demersurile pentru a construi o echipă pe măsura aşteptărilor"

Fotbal intern

Comentarii

Foresta Suceava a anunţat că noul antrenor al echipei este Dorin Goian (39 de ani), care-l înlocuieşte pe Petre Grigoraş (55 de ani), cel care a ratat promovarea în Liga 2.

Dorin Goian, noul antrenor al Forestei Suceava

Fostul fundaş al naţionalei României a ales să devină antrenor, iar în această toamnă va susţine examenul pentru Licenţa Pro. Totuşi, lipsa licenţei nu i-a împiedicat pe cei de la Foresta Suceava să-l numească principal. 

Clubul din Liga 3 a anunţat, oficial, că Dorin Goian îi ia locul lui Petre Grigoraş: ”În urma discuţiilor purtate în ultima perioadă, dorim să anunţăm faptul că în cursul zilei de astăzi am ajuns la un acord cu domnul Dorin Goian în ceea ce priveşte funcţia de antrenor principal al ACS Foresta Suceava, urmând să parafăm înţelegerea contractuală.

Pe această cale dorim să asigurăm publicul sucevean că vom face toate demersurile pentru a construi o echipă pe măsura aşteptărilor suporterilor noştri”, a transmis Foresta Suceava pe contul de Facebook.

Dorin Goian a mai antrenat-o pe Foresta Suceava şi în sezonul 2016-2017, iar între 2017-2020 a fost la Bucovina Rădăuţi.

Fostul fotbalist şi-a început cariera la Foresta Suceava, iar apoi a mai jucat pentru: Gloria Buzău, Ceahlăul Piatra Neamţ, FCM Bacău, FCSB, Palermo, Rangers, Spezia şi Asteras Tripoli. 

Afla mai multe despre: dorin goianforesta suceava 

viewscnt
Articole similare