You are here:

Dorin Goian a spus cine şi-ar dori să marcheze în meciul Rangers - FCSB din Europa League: "Din faza fixă!"

Dorin Goian a spus cine şi-ar dori să marcheze în meciul Rangers - FCSB din Europa League: "Din faza fixă!"

FCSB

Comentarii

Dorin Goian (43 de ani), fostul fundaş central al FCSB şi al lui Rangers, a spus cine şi-ar dori să marcheze în meciul din etapa a treia din Europa League.

"Ministrul apărării", aşa cum era poreclit pe vremea când era un adevărat stâlp în defensiva FCSB, Dorin Goian vrea ca în meciul Rangers - FCSB să marcheze un fundaş central al "roş-albaştrilor", dintr-o fază fixă, aşa cum obişnuia el să o facă.

FCSB, gol a la Goian în meciul cu Rangers. Dorin Goian: "Să marcheze un fundaş central fază fixă!"

Goian consideră că FCSB are fundaşi centrali care pot marca, dar a avertizat că Rangers are talie bună. Fostul fotbalist a dat şi câteva sfaturi din experienţa sa despre cum ar trebui fundaşii centrali să atace mingea la fazele fixe.

"Eu aş vrea să marcheze un fundaş central, un gol din fază fixă, chiar dacă cei de la Rangers au talie bună. Avem şi noi fundaşi centrali care marchează destul de mult. Un timing foarte bun, să pleci în momentul potrivit încât să te prindă centrarea în mişcare, să vii cu elan. Poate cel mai important la fazele fixe", a declarat Dorin Goian.

FCSB are şase puncte după două etape scurse din noul sezon al Europa League şi s-a deplasat pe Ibrox Park într-un moment bun de formă, după victoria din derby-ul cu Dinamo (2-0, pe Arena Naţională, în Superliga).

Meciul Rangers - FCSB se joacă joi, 24 octombrie, de la ora 22:00, în etapa a treia din Europa League. Partida poate fi urmărită la TV în platforma Orange, pe Prima Sport 5.

Afla mai multe despre: fcsbrangerseuropa leaguegoldorin goianfundas centralfaza fixa 

viewscnt
Articole similare