Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Goian, despre una dintre principalele cauze ale formei slabe a FCSB-ului. ”A lăsat un gol în ofensivă”

Dorin Goian, despre una dintre principalele cauze ale formei slabe a FCSB-ului. ”A lăsat un gol în ofensivă”

FCSB

Comentarii

Dorin Goian a discutat despre căderea FCSB-ului din ultimele meciuri. După ce la începutul campionatului formaţia lui Toni Petrea marca pe bandă rulantă şi reuşea să câştige uşor meciurile din campionat, acum a pierdut ultimele 3 partide consecutive cu scorul de 0-1.

Dorin Goian susţine că plecarea lui Man a dăunat inexplicabil de mult FCSB-ului. Forma slabă a echipei lui Becali a coincis cu plecarea starului său în Italia. După transferul său la Parma, combinaţiile din jocul ”roş-albaştrilor” au dispărut, iar pe faza ofensivă echipa a părut lipsită de vreun plan.

”FCSB suferă ca joc. Sincer, nu credeam că plecarea lui Man poate conta atât de mult. Dar a lăsat un gol în ofensivă. Steaua marca trei, patru goluri la fiecare meci. Era jucătorul care intra în combinaţii, elimina adversari din joc, marca şi se completa foarte bine cu Coman, Tănase şi Moruţan. Din păcate, după plecarea lui lucrurile s-au schimbat şi vedem un FCSB lipsit de imaginaţie în jumătatea adversă, un joc fără combinaţii, în care se încearcă mult individual şi uite că nu reuşesc să mai marcheze şi au pierdut puncte importante contra unor echipe mult, mult sub nivelul lor", a spus Dorin Goian pentru Look Sport.

Norocul formaţiei lui Toni Petrea este că şi celelalte candidate la titlu s-au împiedicat în ultimele etape. Astfel, FCSB-ul ocupă tot prima poziţie, deşi a pierdut ultimele 2 meciuri de campionat. Goian este însă de părere că posibilitatea pierdută de FCSB, de a avea mai multe puncte avans în faţa urmăritoarelor, îi va costa pe ”roş-albaştrii”.

"Titlul se joacă în play-off, dar acele două, trei, patru puncte cu care pleci avans pot conta extrem de mult. Şi atunci de ce să nu profiţi de acest lucru şi să nu faci cât mai multe puncte, mai ales cu echipele accesibile? Puteau să profite şi de faptul că contracandidatele s-au împiedicat", a mai spus fostul fundaş.

 

Afla mai multe despre: fcsbdorin goian 

viewscnt
Articole similare