Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Goian revine în antenorat! ”Ministrul Apărării” este favorit să preia o echipă cu pretenţii

Dorin Goian revine în antenorat! ”Ministrul Apărării” este favorit să preia o echipă cu pretenţii

Liga 2

Comentarii

Ceahlăul Piatra Neamţ a fost una dintre surprizele plăcute din acest sezon al Ligii 2. Nou-promovaţi în eşalonul secund, galben negrii au ratat la mustaţă accederea în play-off, dar s-au salvat fără nico emoţie de la retrogradare.

În urmă cu câteva zile, Ceahlăul Piatra Neamţ a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj emoţionant, în care s-a anunţat despărţirea de Cristi Pustai, antrenorul care a reuşit promovarea alături de gruparea nemţeană

Plecarea lui Cristi Pustai de la Ceahlăul reprezintă, fără dar şi poate, un pas înapoi făcut de club, iar zilele se anunţă negre la gruparea de sub Pietricica.

La fel ca pe parcursul sezonului, Anton Măzărianu, finanţatorul Ceahlăului, le-a dat emoţii suporterilor nemţeni prin declaraţiile sale.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Deşi apele păreau că s-au liniştit la Piatra Neamţ, anunţul plecării lui Pustai a venit ca un şoc pentru fanii Ceahlălui, care au asaltat pagina clubului cu mesaje de mulţumire pentru tehnician.

Finaţatorul Ceahlăului a explicat că despărţirea s-a produs în condiţii amiabile, având în vedere situaţia creată de starea de incertitudine cauzată de problemele financiare ce au lovit clubul.

Dorin Goian, favoritul suporterilor de la Ceahlăul. Fostul fundaş al Stelei are şanse să revină la Piatra Neamţ

Rămasă fără antrenor, Ceahlăul trebuie să se reorienteze până în august, atunci când sezonul 2024-2025 al Ligii 2 va debuta, pentru a numi un tehnician în locul lui Cristi Pustai.

Suporterii nemţeni au iniţiat un sondaj cu mai multe variante pentru postul de antrenor, iar cel mai votat a fost Dorin Goian, ”Goe” a evoluat în 2002-2003 pentru Ceahlăul, echipă de la care a plecat la FCM Bacău, iar ulterior la FCSB.

”Suceava, Buzău, Piatra Neamţ, Bacău, FCSB, Palermo, Glasgow, Spezia, Tripoli. Acesta este parcursul profesional al lui Dorin Goian, unul dintre cei mai importanţi fundaşi ai României din ultimii 20 de ani. Un scurt rezumat ar însemna două titluri de campion cu Steaua, o semifinală de Cupa UEFA şi un gol împotriva Olandei, ce a calificat echipa naţională la Euro 2008.

Dorin Goian (43 de ani) si-a început cariera de antrenor în 2017 la Bucovina Rădăuţi pentru ca mai apoi să fie în două rânduri pe banca tehnică a celor de la Foresta Suceava.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

După plecarea profesorului Pustai am iniţiat pe pagina noastră un sondaj cu privire la numele noului antrenor iar Dorin Goian a fost ales de 66 % (n.r. între timp a ajuns la 68 la sută) din respondenţi”, a scris pagina de Facebook ”Suporteri Ceahlăul”.

”Goe” nu ar refuza Ceahlăul: ”Piatra Neamţ va avea tot timpul un loc special în inima mea”

”Ceahlăul este povestea frumoasă ce mă leagă de acest oraş. Am avut un colectiv senzaţional, cu jucători adevăraţi de fotbal, deveniţi mai apoi prieteni cu care încă mă întâlnesc (Mihai Nemţanu, Costel Ilie) şi nu în ultimul rând Angelo Alistar, care îmi este naş de cununie. Da, normal că aş fi deschis la discuţii şi la o eventuală propunere. Piatra Neamţ va avea tot timpul un loc special în inima mea”, a spus Dorin Goian, citat de liga2.prosport.ro.

Dorin Goian este liber de contract din vara anului trecut, după despărţirea de Foresta Suceava.

Afla mai multe despre: ceahlăuldorin goianforesta suceava 

viewscnt
Articole similare