Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Rotariu a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să vină în vară la FCSB: ”Eu am ideile mele”

Dorin Rotariu a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să vină în vară la FCSB: ”Eu am ideile mele”

Stranieri

Comentarii

Dorin Rotariu spune că s-a adaptat foarte bine în Belgia, la AZ Alkmaar, echipă cu care a semnat în această vară. Internaţionalul român a explicat şi motivul pentru care a refuzat să vină la FCSB.

Dorin Rotariu a schimbat în această vară campionatul, după ce şefii de la Club Brugge i-au transmis că nu intră în planurile echipei. Mijlocaşul de 23 de ani a mers în Olanda, unde a semnat cu AZ Alkmaar şi spune că fotbalul de aici i se potriveşte mai bine:

”(n.r. întrebat cum e aventura în Olanda) Frumoasă. Sper să fie şi mai frumoasă de-a lungul anului. (n.r. întrebat ce nu a mers în Belgia) Am preferat să aleg altă opţiune, să aleg altă aventură, ca să zic aşa, am văzut cum este în Belgia, am avut oferte din Belgia, însă am preferat şi cred că Olanda, stilul olandez se pliază mai bine pe mine”, a declarat Dorin Rotariu.

Fostul jucător de la Dinamo a avut în vară ofertă şi de la FCSB, care era dispusă să plătească în jur de două milioane de euro pentru serviciile sale. Rotariu a refuzat însă şi spune că a luat această decizie deoarece dorea să-şi continue cariera în fotbalul din Occident:

”Am discutat şi atunci, a fost interes, însă eu am ideile mele şi preferinţele mele au fost altele. Am aşteptat pentru că perioada numai ce începuse şi am aşteptat să vină alte oferte. Consider că Olanda e cea mai bună variantă, deşi am avut oferte financiar mai bune. (n.r. întrebat de unde) Nu are importanţă. Mă bucur că am ajuns în Olanda, am văzut mentalitatea, condiţiile. Când vii ca jucător nou nu este uşor. Altă mentalitate, dar m-am acomodat, mă simt bine şi sper să am şi rezultate”, a mai spus Rotariu.

Afla mai multe despre: dorin rotariuromaniaaz alkmaarfcsb 

viewscnt
Articole similare