You are here:

Dorinel Munteanu a explicat succesul istoric reuşit de România la EURO: „Ucraina ne-a luat de sus, cu toate vedetele ei!”

Dorinel Munteanu a explicat succesul istoric reuşit de România la EURO: „Ucraina ne-a luat de sus, cu toate vedetele ei!”

Echipa națională

Comentarii

Dorinel Munteanu a analizat victoria uriaşă reuşită de România în faţa Ucrainei, la EURO 2024.

Dorinel Munteanu a tras concluziile după România - Ucraina

Fostul mare internaţional a avut doar cuvinte de laudă pentru tricolorii lui Edi Iordănescu şi este convins că victoria a fost una absolut meritată, mai ales că ucrainenii ne-au subestimat.

„Din punctul meu de vedere, a fost un meci extraordinar de reuşit, chiar fabulos, al naţionalei noastre. România a avut o atitudine incredibilă, care, cel puţin mie, îmi dă speranţă că poate fi un nou început pentru naţională. Mie, ca fost internaţional, îmi dă speranţe foarte mari.

Nu neapărat scorul, dar jocul, atitudinea, implicarea jucătorilor, toate au fost perfecte, nu am dat nicio şansă adversarilor. Eu m-am simţit mândru, ca fost internaţional, ca român care a jucat 10 ani în Germania. S-a văzut că nu ne-am dus acolo la număr, că suntem acolo pe merit şi mai ales că putem să contăm.

Ucraina probabil ne-a luat de sus, cu toate vedetele ei. Dar nu i-am lăsat nicio şansă. Am jucat exact, perfect, în apărare, la mijloc şi în atac. Contraatacurile jucătorilor noştri de azi mi-au adus aminte de noi, de contraatacurile noastre rapide de la Mondialul din '94.

Da, nu mă feresc s-o spun, au fost momente de joc când mi-au reamintit de noi, cei de acum 30 de ani. Eu aşa am simţit. Iar România a câştigat fără niciun dubiu. A fost de departe cel mai bun meci al naţionalei sub comanda lui Edward Iordănescu”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuromaniaeuro 

viewscnt
Articole similare