You are here:

Dorinel Munteanu a răbufnit după ultima decizie a LPF: ”Nu am fost întrebaţi. Nu e plăcut”

Dorinel Munteanu a răbufnit după ultima decizie a LPF: ”Nu am fost întrebaţi. Nu e plăcut”

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu s-a declarat iritat de faptul că Liga Profesionistă de Fotbal a amânat partida dintre Oţelul Galaţi şi CFR Cluj din etapa a şasea a Superligii.

Având în vedere că CFR Cluj este angrenată în Conference League, LPF a decis să amâne partida ardelenilor din deplasare, contra Oţelului Galaţi, programată în etapa a şasea.

Dorinel Munteanu, antrenorul roş-alb-albaştrilor, a fost revoltat de faptul că oficialii Oţelului nu au fost consulaţi de LPF înainte de luarea acestei decizii şi a susţinut că, având în vedere bugetul pe care îl are clubul patronat de Neluţu Varga, CFR Cluj ar trebuie să alinieze două echipe valoroase.

”Nu am fost întrebaţi. La noi a devenit o normalitate acest lucru, ca echipele angrenate în cupele europene să beneficieze de avantaje, deşi aceste echipe au bugete de zeci de milioane de euro cu care îşi pot face două echipe, cu care să joace şi în campionat şi în cupă.

Sunt lucruri pe care nu le înţeleg, dar chiar dacă îmi spun un punct de vedere nu mă pot opune împotriva curentului.

Este un moment dificil, dar totuşi, trebuie să ne spunem punctul de vedere. Ce să spun? Nu este plăcut, dar nu avem ce face”, a spus Dorinel Munteanu.

În următoarea etapă, Oţelul va juca pe terenul UTA-ei, sâmbătă, pe 10 august, de la 19:00.

Afla mai multe despre: superligaotelulcfrdorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare